Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

2o eTourism Futures Interactive Workshop & Seminar από το Πανεπιστήμιο του Surrey

Θοδωρής Κουμέλης - 06 Φεβρουάριος 2003, 00:00

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου σεμιναρίου, το Πανεπιστήμιο του Surrey ανακοίνωσε τη διοργάνωση του<...>

2ου eTourism Futures Interactive Workshop & Seminar, που θα πραγματοποιηθεί από 31 Μαρτίου ως 1η Απριλίου 2003, στα κτίρια του Πανεπιστημίου από το Centre of eTourism Research (CeTR).

Το θέμα της φετινής διοργάνωσης είναι «Exploring the Information Communication Technologies Revolution and Visioning the Future for the Tourism, Travel and Hospitality Industries», και αποτελεί μέρος του προγράμματος MSc in eTourism, που παρέχεται από το ίδιο πανεπιστήμιο. Στόχος του Forum είναι να έρθουν σε επαφή οι επαγγελματίες του χώρου με καθηγητές, φοιτητές, και ερευνητές του Πανεπιστημίου, ώστε να αναλύσουν το μέλλον  του τουρισμού, των ταξιδιών, και γενικά της βιομηχανίας της φιλοξενίας, και να εντοπίσουν διάφορους παράγοντες επιτυχίας.

Το Forum, που διοργανώνεται από τον Δρα Δημήτρη Μπούχαλη, Course Director του MSc in eTourism, διαρκεί δύο μέρες και είναι χωρισμένο σε 10 μέρη. Σε κάθε μέρος προεδρεύει ένας ακαδημαϊκός από τη Σχολή Διοίκησης του Πανεπιστήμιου του Surrey, και κάνουν εισηγήσεις διακεκριμένοι ομιλητές από όλο τον κόσμο σχετικά με το eTourism.

Όπως ανακοίνωσε ο Δρ. Μπούχαλης «το Forum αυτό αποτελεί μοναδική ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με ενδιαφέροντα θέματα για το μέλλον του τουρισμού, στο χαλαρωτικό περιβάλλον του Πανεπιστημίου. Στο Forum λαμβάνουν μέρος από 10-40 άτομα ώστε ο μικρός αριθμός των συμμετεχόντων να έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας “άτυπης” ατμόσφαιρας, όπου αναλύονται τα θέματα. Η περσινή διοργάνωση είχε πολύ μεγάλη επιτυχία».

Το Forum έχει στόχο να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να καθορίσουν τις βασικές αλλαγές που έχουν γίνει στο τουριστικό περιβάλλον και να τους προμηθεύσει με τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να ενδυναμώσουν την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων τους. Επίσης, θα παρουσιασθούν καινοτόμες μέθοδοι διοίκησης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top