Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΣύσκεψη στο υπουργείο Αιγαίου για την μαρίνα Μυτιλήνης

Σύσκεψη στο υπουργείο Αιγαίου για την μαρίνα Μυτιλήνης

Σύσκεψη με θέμα την πορεία υλοποίησης του έργου της κατασκευής των χερσαίων εγκαταστάσεων της μαρίνας Μυτιλήνης και της διαμόρφωσης των χώρων γύρω από αυτήν πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη μετά από πρόσκληση […]

Σύσκεψη με θέμα την πορεία υλοποίησης του έργου της κατασκευής των χερσαίων εγκαταστάσεων της μαρίνας Μυτιλήνης και της διαμόρφωσης των χώρων γύρω από αυτήν<...> πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη μετά από πρόσκληση του υπουργού Νίκου Σηφουνάκη.

Στη σύσκεψη εκτός του κ. Σηφουνάκη συμμετείχαν οι γενικοί γραμματείς της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Μαρία Σκέμπερη και του υπουργείου Αιγαίου Δημήτρης Καπετανάς, ο δήμαρχος Μυτιλήνης Aρης Χατζηκομνηνός, οι αντιδήμαρχοι Μάρω Μπουρνού και Γιώργος Παλαιολόγος, τεχνικοί του Λιμενικού Ταμείου, του υπουργείου Αιγαίου και της Πολεοδομίας, υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του υπουργείου Αιγαίου και μελετητές των έργων.

Ο κ. Σηφουνάκης, μετά την παρουσίαση τη μελέτη της Μαρίνας και της μελέτης του συνοδευτικού έργου που ο Δήμος Μυτιλήνης και το Λιμενικό Ταμείο θα εκτελέσουν πέριξ της Μαρίνας ώστε να αναβαθμιστεί η περιοχή για να καταστεί στο σύνολο της χώρος αναψυχής, παρουσίασε το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους, αφού για μια ακόμα φορά επανέλαβε ότι «η Μαρίνα απέτρεψε το περαιτέρω μπάζωμα όλου του χώρου και τη μετατροπή του εν τέλει σε πάρκιγκ».

Σύμφωνα με τα παρουσιασθέντα χρονοδιαγράμματα η εγκατάσταση του εργολάβου στο έργο κατασκευής των χερσαίων εγκαταστάσεων της Μαρίνας Μυτιλήνης πρέπει να έχει γίνει στις αρχές του ερχόμενου Ιουλίου, ενώ τα έργα των συνοδευτικών χώρων θα δημοπρατηθούν στις αρχές της Aνοιξης.

«Με την ολοκλήρωση των έργων αυτών», σημείωσε ο κ. Σηφουνάκης, «διαβεβαιώ ότι θα δημιουργηθεί ένας ενιαίος χώρος πρασίνου και αναψυχής για όλους τους Μυτιληνιούς και ιδιαίτερα για τους κατοίκους της Χρυσομαλλούσας. Ταυτόχρονα, χάρη στη Μαρίνα η πόλη της Μυτιλήνης μπορεί να γίνει τουριστικός προορισμός και να αναπτυχθεί γρήγορα τουριστικά».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024