Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΔημιουργία σύγχρονου και δυναμικού λιμένα στην Ελευσίνα

Δημιουργία σύγχρονου και δυναμικού λιμένα στην Ελευσίνα

Τη δημιουργία ενός σύγχρονου και δυναμικού λιμένα στην Ελευσίνα εξήγγειλε ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας Στέλιος Γαϊτανάρος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του Οργανισμού. Συγκεκριμένα, […]

Τη δημιουργία ενός σύγχρονου και δυναμικού λιμένα στην Ελευσίνα εξήγγειλε ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας<...> Στέλιος Γαϊτανάρος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γαϊτανάρος τόνισε ότι «φιλοδοξούμε για τη δημιουργία ενός σύγχρονου και δυναμικού εμπορικού λιμένα με οργανωμένους χώρους αναψυχής στη διάθεση των πολιτών». Ακόμα, ο κ. Γαϊτανάρος ζήτησε τη συνεργασία των βουλευτών, της Νομαρχιακής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προκειμένου να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα της παραλίας και της γύρω περιοχής.

Ο κ. Θ. Πάγκαλος χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας τόνισε: «Είμαστε στο πλευρό του ΟΛΕ. Το λιμάνι ανέκτησε πλέον την επαφή του με την πόλη της Ελευσίνας και τους φορείς και αυτό μαρτυρά η παρουσία όλων μας εδώ σήμερα, κάτι που ήταν αδύνατο τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να διαφυλάξουμε την παραλία, να την αξιοποιήσουμε και να αναπτυχθεί, ταυτόχρονα».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024