Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsSunvil Holidays: Νέα προγράμματα με εναλλακτικό τουρισμό στην Ελλάδα

Sunvil Holidays: Νέα προγράμματα με εναλλακτικό τουρισμό στην Ελλάδα

Ο εξειδικευμένος για Ελλάδα τουριστικός πράκτορας της Μεγ. Βρετανίας Sunvil Holidays κυκλοφόρησε την νέα του μπροσούρα για διακοπές στην Ελλάδα με προγράμματα εναλλακτικού τουρισμού.…

Ο εξειδικευμένος για Ελλάδα τουριστικός πράκτορας της Μεγ. Βρετανίας Sunvil Holidays κυκλοφόρησε την νέα του μπροσούρα για διακοπές στην Ελλάδα, προτείνοντας για πρώτη φορά<...> και προγράμματα εναλλακτικού τουρισμού.

Συγκεκριμένα, ο Sunvil Holidays θα δημιουργήσει τρία γκρουπ με συνοδεία που θα αναχωρήσουν τον Μάιο, τον Σεπτέμβριο, και τον Οκτώβριο για τις Μυκήνες, και την περιοχή της Μακεδονίας με στόχο τον αρχαιολογικό τουρισμό. Επίσης, δύο αναχωρήσεις με στόχο την ζωγραφική θα γίνουν τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο στο Τολό και στην Μάνη. Τέλος, τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο θα γίνουν αναχωρήσεις για την Κρήτη με στόχο το περιπατητικό τουρισμό. Επίσης, μέσα στα καθιερωμένα προγράμματα του προσφέρει επιπρόσθετες δραστηριότητες όπως ιστιοπλοΐα, περιπατητικό τουρισμό, windsurfing, θαλάσσιο σκι, ποδηλασία κτλ.

Όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Sunvil Holidays Dudley der Parthog, «Τα προγράμματα του Sunvil Holidays, που κυκλοφορούν εδώ και 30 χρόνια, έχουν στόχο να προσφέρουν στους Βρετανούς τουρίστες την “παραδοσιακή Ελλάδα». Η ποιότητα, και όχι η ποσότητα, είναι αυτό το οποίο ψάχνουμε για τους πελάτες μας και ξέρουμε ότι αν τους δείξουμε την πραγματική Ελλάδα, οι διακοπές τους θα τους μείνουν αξέχαστες και έτσι θα ξαναταξιδέψουν με το Sunvil Holidays. Την περασμένη χρονιά, το 70% των ταξιδιωτών μας είτε ήταν επαναλαμβανόμενοι πελάτες μας είτε τους είχε συστήσει την εταιρία μας κάποιος γνωστός τους. Με την ραγδαία αύξηση του τουρισμού σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας είναι για μας πραγματικά μια πρόκληση το να μείνουμε σταθεροί στις αξίες μας. Παρόλα αυτά, επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά όλα τα σημεία της χώρας, μπορούμε να προσφέρουμε «παρθένους» προορισμούς και να βρισκόμαστε μπροστά από τον μαζικό τουρισμό. Περίπου το 50% των προγραμμάτων μας γίνονται στην ενδοχώρα, που προσφέρει μεγάλη ποικιλία, πολιτισμό, και δυνατότητες απομόνωσης».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024