Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Επιτυχημένο το πρόγραμμα Leonardo da Vinci του ΚΟΤ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 February 2003, 00:00

Πολύ επιτυχημένο κρίθηκε το πρόγραμμα Leonardo da Vinci «Cultural Heritage Tourism Network», το οποίο συντόνισε ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού<...>

.

Το πρόγραμμα περιλήφθηκε τόσο στη βάση δεδομένων της Ε.Ε., όσο και στην ειδική μπροσούρα για τον τουρισμό, Leonardo da Vinci, series: Good Practices, Tourism, η οποία εκδόθηκε σε πέντε γλώσσες.

Η μπροσούρα αυτή είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο γενικών διευθύνσεων της Ε.Ε. και περιέχει μόνο δέκα επιτυχή παραδείγματα προγραμμάτων, μεταξύ των οποίων και το Κυπριακό Cultural Heritage Tourism Network”.

Όπως αναφέρουν στον από κοινού πρόλογο του εντύπου οι δύο επίτροποι, Viviane Reding και Erkki Liikanen, τα δέκα προγράμματα Leonardo επιλέχθηκαν ανάμεσα σε πέραν των 80 προγραμμάτων και 600 εταιριών που χρηματοδοτήθηκαν κατά την περίοδο 1995 μέχρι 1999 -πρώτη φάση Leonardo da Vinci- και ανταποκρίνονται στις πέντε προτεραιότητες του προγράμματος.

Στόχος του προγράμματος «Cultural Heritage Tourism Network» ήταν η δημιουργία προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον τομέα του πολιτιστικού τουρισμού και αγροτουρισμού. Ο ΚΟΤ έχει αξιοποιήσει το παραπάνω πρόγραμμα διοργανώνοντας σχετικά σεμινάρια.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top