Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΘετικά μηνύματα από την ιταλική αγορά, ενώ η προβολή συνεχίζεται

Θετικά μηνύματα από την ιταλική αγορά, ενώ η προβολή συνεχίζεται

Αύξηση της ζήτησης από την ιταλική αγορά της τάξης του 10% δείχνουν οι μέχρι σήμερα κρατήσεις σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο ΕΟΤ στη BIT….

Αύξηση της ζήτησης από την ιταλική αγορά της τάξης του 10% δείχνουν οι μέχρι σήμερα κρατήσεις σύμφωνα με τα στοιχεία<...>που συγκέντρωσε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού από τη συμμετοχή του στη διεθνή έκθεση τουρισμού του Μιλάνου BIT.

Παρ’ όλες τις αρνητικές διεθνείς συγκυρίες και τις επιφυλάξεις της ελληνικής τουριστικής αγοράς, ο Ιταλοί tour operators Club Vacance, Comitours, Going, Gruppo, Alpi Tours, Viaggi και άλλοι, σε συνομιλίες τους με τον πρόεδρο του ΕΟΤ Γιάννη Πατέλλη του ανέφεραν ότι η αύξηση της ζήτησης αναμένεται να φτάσει το 10%, όπως δείχνουν οι μέχρι σήμερα κρατήσεις, πρόβλεψη που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος των tour operators της Ιταλίας κ. Broscosuro. Σύμφωνα με τον ΕΟΤ, ήδη έχουν εκδοθεί οι ειδικοί κατάλογοι και τα πρώτα γκρουπ θα αφιχθούν αρχές Απριλίου στην Κρήτη.

Εν τω μεταξύ, η προσπάθεια του ΕΟΤ για προβολή του ελληνικού τουρισμού στην Ιταλία μετά από τη συμμετοχή του στην έκθεση BIT με περίπτερο 800 τ.μ. και 28 συνεκθέτες, συνεχίζεται αυτές τις ημέρες με τη διοργάνωση road shows στη Βερόνα, την Πάρμα, την Μπολόνια, τη Βενετία, την Φλωρεντία, το Ρίμινι, την Πεσκάρα με τη συμμετοχή ελληνικών ξενοδοχείων, ενώ τηλεοπτικό συνεργείο της RAI αναμένεται να επισκεφθεί τη χώρα μας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024