Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΤην αγορά της Galileo Hellas διαπραγματεύεται η Galileo International

Την αγορά της Galileo Hellas διαπραγματεύεται η Galileo International

Η Galileo International βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την δυνητική αγορά της Galileo Hellas, αποκλειστικού αντιπροσώπου της στην Ελλάδα και την Κύπρο. Σήμερα, η Galileo Hellas αποτελεί θυγατρική εταιρία της Ολυμπιακής […]

Η Galileo International βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την δυνητική αγορά της Galileo Hellas, αποκλειστικού αντιπροσώπου της στην Ελλάδα και την Κύπρο<...>. Σήμερα, η Galileo Hellas αποτελεί θυγατρική εταιρία της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Η απόφαση για την πώλησή της εντάσσεται στα πλαίσια του σχεδίου της Ελληνικής Κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση των θυγατρικών εταιριών του Ομίλου της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Η Galileo Hellas είναι αντιπρόσωπος της Galileo International σε Ελλάδα και Κύπρο από την ίδρυσή της από την Ολυμπιακή Αεροπορία το 1991. Κατέχει ηγετική θέση στην αγορά, παρέχοντας τη δυνατότητα on-line ηλεκτρονικών κρατήσεων στους τουριστικούς κλάδους της Ελλάδας και της Κύπρου. Οι δυνατότητες αυτές ενισχύονται από έναν αριθμό εγχωρίων εφαρμογών, όπως η δυνατότητα για ηλεκτρονικές online κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, καθώς και για τα Intercity του ΟΣΕ.

Ο Gordon Wilson, Executive Vice President, Managing Director της Galileo International για την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Αφρική, τόνισε: “Η Ελλάδα είναι μία πολύ σημαντική αγορά, η οποία ταυτόχρονα βρίσκεται στο επίκεντρο μίας ευρύτερης περιοχής με τεράστια στρατηγική σημασία για την διεθνή τουριστική ανάπτυξη. Η επιθυμία μας για την απόκτηση της Galileo Hellas εντάσσεται στην στρατηγική ανάπτυξης της εταιρίας μας, που βασίζεται στην εξαγορά επιλεγμένων αντιπροσώπων μας διεθνώς, όπως ήδη συνέβη στην Μεγάλη Βρετανία, την Ολλανδία, την Ελβετία, την Ιταλία, την Δανία και την Ιρλανδία. Πολλοί από αυτούς τους τοπικούς αντιπροσώπους ανήκαν, επίσης, σε αεροπορικές εταιρίες. Αξίζει να τονίσουμε ότι, η Galileo International παρότι ιδρύθηκε αρχικά από αεροπορικές εταιρίες, αυτή τη στιγμή ανήκει εξ΄ ολοκλήρου στην Cendant Corporation ως θυγατρική της εταιρεία. Η Galileo δεσμεύεται να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει στις τουριστικές αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου, και έχει την πεποίθηση ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την επίτευξη του στόχου αυτού είναι η εξαγορά της Galileo Hellas. Η ως τώρα επιτυχία μας στην εξαγορά τοπικών αντιπροσώπων μας από εθνικούς αερομεταφορείς, μας δίνει αισιοδοξία για τις διαπραγματεύσεις μας με την Ολυμπιακή Αεροπορία και το Ελληνικό κράτος για την εξαγορά της Galileo Hellas”.

Ακόμη ο κ. Wilson επεσήμανε: “Στα πλαίσια της αφοσίωσής μας στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και την Ευρώπη γενικότερα, η εξαγορά της Galileo Hellas θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε ακόμα πιο ολοκληρωμένες λύσεις στους τουριστικούς κλάδους της Ελλάδας και της Κύπρου. Εμείς σκοπεύουμε να επενδύσουμε στις κύριες δραστηριότητες της Galileo Hellas, χτίζοντας επάνω στην πολύτιμη γνώση και εμπειρία της στην Ελληνική και Κυπριακή τουριστική αγορά, καθώς και στα προϊόντα και την ηγετική της θέση στον κλάδο. Πιστεύουμε ότι αυτό με τη σειρά του θα βοηθήσει την Galileo Hellas να προσφέρει αξία και επιχειρηματικά οφέλη στους πελάτες της”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024