Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυσκέψεις του Δ. Γεωργακόπουλου για την τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας

Συσκέψεις του Δ. Γεωργακόπουλου για την τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας

Σειρά συναντήσεων είχε ο αρμόδιος υφυπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Γεωργακόπουλος με βουλευτές και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης των νομών Αρκαδίας, Κορινθίας, Αργολίδας, Πιερίας και Φθιώτιδας….

Η τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας ήταν το θέμα σειράς συναντήσεων που είχε ο αρμόδιος υφυπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Γεωργακόπουλος με<...> βουλευτές και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης των νομών Αρκαδίας, Κορινθίας, Αργολίδας, Πιερίας και Φθιώτιδας.

Στις συναντήσεις, στις οποίες, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Εργασίας Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Α. Ματσίγκος ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης Δημήτρης Γεωργαράκης συζητήθηκαν ιδιαίτερα τα θέματα που αφορούν στις τουριστικές υποδομές και στις δυνατότητες που υπάρχουν για την ανάπτυξη θεματικών ενοτήτων τουρισμού, ώστε να αναδειχτούν οι περιοχές.

Όπως τόνισε ο κ. Γεωργακόπουλος, μέσα από την τουριστική ανάπτυξη θα δημιουργηθούν καλύτερες προϋποθέσεις για την οικονομική ενίσχυση της Περιφέρειας, την τόνωση της απασχόλησης και την κοινωνική συνοχή.

Ανάλογες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον με εκπροσώπους και άλλων περιοχών της χώρας, ώστε να διευρυνθεί το επίπεδο των συζητήσεων, να υπάρξει μια ευρύτερη προσέγγιση των ζητημάτων που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας και να αποφασιστούν ενέργειες και δράσεις που θα συμβάλλουν στη μεγαλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων και την ισόρροπη ανάπτυξη της Περιφέρειας σε θέματα που αφορούν στον τουρισμό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024