Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Συσκέψεις του Δ. Γεωργακόπουλου για την τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας

Θοδωρής Κουμέλης - 26 Φεβρουάριος 2003, 00:00

Σειρά συναντήσεων είχε ο αρμόδιος υφυπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Γεωργακόπουλος με βουλευτές και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης των νομών Αρκαδίας, Κορινθίας, Αργολίδας, Πιερίας και Φθιώτιδας....

Η τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας ήταν το θέμα σειράς συναντήσεων που είχε ο αρμόδιος υφυπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Γεωργακόπουλος με<...>

βουλευτές και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης των νομών Αρκαδίας, Κορινθίας, Αργολίδας, Πιερίας και Φθιώτιδας.

Στις συναντήσεις, στις οποίες, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Εργασίας Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Α. Ματσίγκος ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης Δημήτρης Γεωργαράκης συζητήθηκαν ιδιαίτερα τα θέματα που αφορούν στις τουριστικές υποδομές και στις δυνατότητες που υπάρχουν για την ανάπτυξη θεματικών ενοτήτων τουρισμού, ώστε να αναδειχτούν οι περιοχές.

Όπως τόνισε ο κ. Γεωργακόπουλος, μέσα από την τουριστική ανάπτυξη θα δημιουργηθούν καλύτερες προϋποθέσεις για την οικονομική ενίσχυση της Περιφέρειας, την τόνωση της απασχόλησης και την κοινωνική συνοχή.

Ανάλογες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον με εκπροσώπους και άλλων περιοχών της χώρας, ώστε να διευρυνθεί το επίπεδο των συζητήσεων, να υπάρξει μια ευρύτερη προσέγγιση των ζητημάτων που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας και να αποφασιστούν ενέργειες και δράσεις που θα συμβάλλουν στη μεγαλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων και την ισόρροπη ανάπτυξη της Περιφέρειας σε θέματα που αφορούν στον τουρισμό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top