Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ συνδρομή της Asiana ενισχύει την πρωτεύουσα θέση της Star Alliance στην Κίνα

Η συνδρομή της Asiana ενισχύει την πρωτεύουσα θέση της Star Alliance στην Κίνα

Mε την επίσημη ένταξη της Asiana Airlines ως το νεαρότερο μέλος της, η Star Alliance ενίσχυσε σημαντικά τη θέση της ως η πρώτη αεροπορική συμμαχία με τις περισσότερες προγραμματισμένες πτήσεις […]

Mε την επίσημη ένταξη της Asiana Airlines ως το νεαρότερο μέλος της, η Star Alliance ενίσχυσε σημαντικά τη θέση της ως<...> η πρώτη αεροπορική συμμαχία με τις περισσότερες προγραμματισμένες πτήσεις από και προς τους προορισμούς που βρίσκονται σε όλη την επικράτεια της Κίνας. Η προσθήκη του εκτεταμένου προγράμματος πτήσεων του Κορεάτικου αερομεταφορέα σημαίνει για τα μέλη της Star Alliance ότι θα πετάνε πλέον σε 18 προορισμούς στην Κίνα με σχεδόν 600 πτήσεις την εβδομάδα, προσφέροντας στο σύνολο τους πάνω από 160.000 διαθέσιμες θέσεις την εβδομάδα χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι πτήσεις προς το Χονγκ Κονγκ.

«Το νέο μας μέλος Asiana Airlines είναι ένα ανεκτίμητο συν, με την ισχυρή παρουσία του στην εσωτερική επικράτεια της Κίνας» είπε ο Jaan Albrecht, γενικός διευθυντής της Star Alliance. «Η εσωτερική επικράτεια της Κίνας έχει τρομερές εμπορικές ικανότητες σε σχέση με τα ταξίδια. Ο αριθμός των επισκεπτών της Κίνας αναμένεται να παρουσιάζει αύξηση κάθε χρόνο σε ποσοστό διψήφιου αριθμού. Με την είσοδο της Asiana Airlines στην ομάδα μας, η Star Alliance προσφέρει μακράν την καλύτερη κάλυψη αυτής της ραγδαία αναπτυσσόμενης και σημαντικής αγοράς».

«Η Star Alliance θα περιέχει έναν Κινέζικο αερομεταφορέα κάποια μέρα» συνέχισε ο Jaan Albrecht. «Στο μεταξύ, τα τρέχοντα μέλη μας χτίζουν την παρουσία τους στους προορισμούς της Κίνας με την πρόσθεση και τη συχνότητα πτήσεων. Με τη συνδρομή της Asiana Airlines, η Star Alliance μπόρεσε να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό και να μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της το ισχυρότερο δίκτυο από κάθε άλλη συμμαχία στην Κίνα, καθώς και την πιο πλήρη παγκόσμια πρόσβαση» είπε ο κ. Albrecht.

Το βορειότερο θερινό πρόγραμμα πτήσεων της Star Alliance θα περιλαμβάνει προγραμματισμένες πτήσεις στις ακόλουθες πόλεις της Κίνας: Guangzhou (CAN), Changchun (CGQ), Chongqing (CKG), Chengdu (CTU), Dalian (DLC), Hangzhou (HGH), Harbin (HRB), Kunming (KMG), Guilin (KWL), Nanjing (NKG), Beijing (PEK), Shanghai (PVG), Shenyang (SHE), Qingdao (TAO), Tianjin (TSN), Xian (XIY), Xiamen (XMN), Yantai (YNT).

Οι προορισμοί εξυπηρετούνται από τα μέλη της Star Alliance, Air Canada (28 προορισμοί), ANA-All Nippon Airways (130 προορισμοί ), Asiana Airlines (146 προορισμοί), Austrian Airlines Group (10 προορισμοί), Lufthansa German Airlines (42 προορισμοί), SAS Scandinavian Airlines (14 προορισμοί ), Singapore Airlines (84 προορισμοί ), Thai Airways International (90 προορισμοί) και United (42 πτήσεις την εβδομάδα).

Εν τω μεταξύ, η ισπανική Spanair θα συμμετέχει επίσημα στην Star Alliance από την 1η Απριλίου, 2003 και οι πολωνικές Αερογραμμές LOT είναι προγραμματισμένες να ενωθούν με τη διεθνή συμμαχία αργότερα μέσα στη χρονιά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024