Τελευταία νέα

Το Μάιο στο ΧΑΑ η ΕΤΑ

Την είσοδο της Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (ΕΤΑ) στην ελληνική κεφαλαιαγορά τον προσεχή Μάιο προσδιόρισε χρονικά ο πρόεδρος της ΕΤΑ, Στέφανος Χατζόπουλος μιλώντας στην εκπομπή Business & Travel. Ο κ. Χατζόπουλος […]

Την είσοδο της Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (ΕΤΑ) στην ελληνική κεφαλαιαγορά τον προσεχή Μάιο προσδιόρισε χρονικά ο πρόεδρος<...> της ΕΤΑ, Στέφανος Χατζόπουλος μιλώντας στην εκπομπή Business & Travel. Ο κ. Χατζόπουλος προανήγγειλε την είσοδο στρατηγικού επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιο της ΕΤΑ, ο οποίος θα μπορούσε να είναι μια οποιαδήποτε real estate εταιρία καθώς και εταιρία ειδικευμένη στη διαχείριση τουριστικών χαρτοφυλακίων. Αφορμή για την έλευση ιδιώτη στο «τιμόνι» του management της ΕΤΑ – η οποία σύμφωνα με τον κ. Χατζόπουλο είναι ο μεγαλύτερος θεματοφύλακας τίτλων δημοσίου στην Ευρώπη – αποτελούν οι αυξημένες ανάγκες για εμπλουτισμό και επέκταση της τεράστιας περιουσίας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Ο πρόεδρος της ΕΤΑ αναφερόμενος σε ένα μέρος της δραστηριότητας της εταιρίας στο νομό Αττικής σημείωσε ότι η παραλιακή ζώνη της πρωτεύουσας βρίσκεται, ήδη, υπό καθεστώς αξιοποίησης, καθώς ετοιμάζεται το θεματικό πάρκο στην Ανάβυσσο, ενώ παράλληλα πραγματώνεται η αναβάθμιση των μαρίνων, μετατρέποντας την περιοχή σε μια «Νέα Ριβιέρα».

Ο κ. Χατζόπουλος σημείωσε, επίσης, ότι σε περίπου δέκα ημέρες, θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις για το διαγωνισμό του ΞΕΝΙΑ-ΗΛΙΟΣ, αλλά και για την πορεία των διαγωνισμών τόσο για το Μητροπολιτικό Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών όσο και για άλλα έργα.

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος της ΕΤΑ επισήμανε στο Χάρη Ντιγριντάκη ότι περίπου το 30% από τα έσοδα της εταιρίας διατίθεται στην τουριστική προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024