Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Περισσότεροι Γάλλοι στην Ελλάδα το 2003

Σπύρος Ζούγρης - 03 Μάρτιος 2003, 00:00

Θετική είναι η εικόνα που παρουσιάζεται από τις μέχρι τώρα κρατήσεις στη γαλλική αγορά και έχουν ως τουριστικό προορισμό την Ελλάδα...

Θετική είναι η εικόνα που παρουσιάζεται από τις μέχρι τώρα κρατήσεις στη γαλλική αγορά και<...>

έχουν ως τουριστικό προορισμό την Ελλάδα.

Τόσο οι ειδικευμένοι, όσο και οι γενικοί Tour Operators δηλώνουν, ότι οι κρατήσεις των γκρουπ που έχουν αρχίσει από την αρχή του χρόνου βρίσκονται στα ίδια και κατά περιπτώσεις σε ευνοϊκότερα επίπεδα από αυτά του 2002.

Η Ελλάδα εμφανίζεται, ως χώρα “καταφύγιο” για τον τουρισμό προς το εξωτερικό από τη Γαλλία.

Για πρώτη φορά ο Τ.Ο. Etapes Nouvelles για όλη τη χειμερινή περίοδο ακολούθησε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα charter για την Κρήτη με ικανοποιητική, μάλιστα, πληρότητα. Γεγονός ελπιδοφόρο για τη γενικότερη ανάπτυξη του χειμερινού τουρισμού στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα αυτό θα συνεχιστεί και το 2003.

Επίσης, για πρώτη φορά οι ειδικευμένοι σε μακρινούς προορισμούς Tour Operators, όπως στον Ινδικό Ωκεανό και την Καραϊβική, προγραμματίζουν για την Ελλάδα το 2003, αφού η χώρα μας παρουσίασε σοβαρή ανθεκτικότητα στον τουρισμό τον περασμένο χρόνο σε σύγκριση με άλλους ανταγωνιστικούς προορισμούς.

Επίσης, ο ΕΟΤ στη Γαλλία θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση “Salon Mondial du Tourisme” που ανοίγει τις πύλες της στις 6 Μαρτίου. Εκεί θα μεταβεί και ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Γιάννης Πατέλλης όπου θα έχει συναντήσεις στο Παρίσι με παράγοντες του γαλλικού και παγκοσμίου τουρισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top