Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣύσκεψη για την προμήθεια σύγχρονων πλοίων για τις άγονες γραμμές

Σύσκεψη για την προμήθεια σύγχρονων πλοίων για τις άγονες γραμμές

Οι λεπτομέρειες της προκήρυξης διεθνούς μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια σύγχρονων πλοίων που θα δρομολογηθούν στις γραμμές δημόσιας χρήσης (άγονες γραμμές) των νησιών του Αιγαίου με μακρόχρονες συμβάσεις, εξετάστηκαν αναλυτικά […]

Οι λεπτομέρειες της προκήρυξης διεθνούς μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια σύγχρονων πλοίων που θα δρομολογηθούν στις γραμμές δημόσιας χρήσης<…> (άγονες γραμμές) των νησιών του Αιγαίου με μακρόχρονες συμβάσεις, εξετάστηκαν αναλυτικά σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης, ο υπουργός Αιγαίου Νίκος Σηφουνάκης, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιώργος Ανωμερίτης οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κ. Θέος, Αιγαίου, Δ. Καπετανάς, Εμπορικής Ναυτιλίας Λ. Λαμπρόπουλος καθώς και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Επίσης, στη σύσκεψη συζητήθηκε και ο περαιτέρω συντονισμός των κινήσεων και ενεργειών, των τριών υπουργείων, για την ταχύτατη προώθηση του όλου εγχειρήματος, το οποίο θα αντιμετωπίσει σε μόνιμη και διαρκή βάση και θα αναβαθμίσει τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις των νησιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024