Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Ελλάδα συγκεντρώνει τις προτιμήσεις των Γάλλων τουριστών

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Μάρτιος 2003, 00:00

Εγκαινιάστηκε χθες στο Παρίσι η έκθεση "Παγκόσμιο Σαλόνι Τουρισμού". Το ελληνικό περίπτερο επισκέφθηκε ο υφυπουργός Τουρισμού της Γαλλίας Leon Petran, ο οποίος είχε συνομιλίες με τον πρόεδρο του ΕΟΤ Γιάννη Πατέλλη...

Εγκαινιάστηκε χθες στο Παρίσι η έκθεση “Παγκόσμιο Σαλόνι Τουρισμού”. Το ελληνικό περίπτερο επισκέφθηκε ο υφυπουργός Τουρισμού της Γαλλίας Leon Petran, ο οποίος είχε<...>

συνομιλίες με τον πρόεδρο του ΕΟΤ Γιάννη Πατέλλη. Όπως τόνισε ο υφυπουργός Τουρισμού της Γαλλίας η Ελλάδα αποτελεί αγαπημένο και προτιμούμενο προορισμό των Γάλλων, όπως εξάλλου αναφέρουν και η εφημερίδα Figaro, οι εφημερίδες των εκθέσεων και στατιστικά δελτία.

Συγκεκριμένα, στο τελευταίο γκάλοπ που έγινε στη Γαλλία από τα μεγάλα τουριστικά γραφεία αναφέρεται ότι από την εκκολαπτόμενη κρίση η Τουρκία, η Αίγυπτος, η Τυνησία και το Μαρόκο πιθανά να έχουν τις μεγαλύτερες απώλειες, ενώ, αντίθετα η Ελλάδα, η Κύπρος και η Πορτογαλία θα ωφεληθούν.

Οι σημαντικοί Tour Operators Nouvelles Frontieres, Jet Tours, Iliadis έχουν ενισχύσει την προσφορά τους προς την Ελλάδα. Οι κρατήσεις αυτή τη στιγμή παρουσιάζουν μια τάση οριακής αύξησης σε ποσοστό 3%. Παρουσίαση είχαν, επίσης, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Ρόδων, Μαγνησία, Minoan Flying Dolphin, Club Mediterranee, Κρήτη (Χερσόνησος).

Το ελληνικό περίπτερο προβάλλει και τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο πρόεδρος του ΕΟΤ έδωσε συνεντεύξεις τύπου στον ημερήσιο και τουριστικό τύπο της Γαλλίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top