Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥπό εξέταση ο κοινωνικός τουρισμός

Υπό εξέταση ο κοινωνικός τουρισμός

Ο πρόεδρος του ΕΟΤ Ι. Πατέλλη και ο πρόεδρος της Εργατικής Εστίας Ι. Παπαμιχαήλ, συζήτησαν θέματα “κοινωνικού τουρισμού” με τους προέδρους τουριστικών φορέων…

Μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του ΕΟΤ Ι. Πατέλλη και του προέδρου της Εργατικής Εστίας Ι. Παπαμιχαήλ, συναντήθηκαν οι πρόεδροι<...> του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Μ. Φωκάς, Ένωσης Εφοπλιστών Επιβατηγών Πλοίων Α. Ποταμιάνος, ΕΠΕΣΤ Τ. Βενετόπουλος, HATTA, Ι. Ευαγγέλου, ΠΟΕΤ Μ. Τριβυζάς, και ΣΕΠΟΣ Δ. Μάντζιος και εξέτασαν θέματα “κοινωνικού τουρισμού” και ειδικότερα συντονισμό στα προγράμματα Εργατικής Εστίας και ΕΟΤ.

Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα παραπόνων εκ μέρους των δικαιούχων και συμπεριφοράς. Παράλληλα, εξετάστηκαν προβλήματα καλλίτερου συντονισμού για την απόδοση των προγραμμάτων προς όφελος των δικαιούχων και αποφασίστηκε η σύσταση ομάδας εργασίας για επεξεργασία προτάσεων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024