Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Δύο ακόμη κρουαζιερόπλοια στο πρόγραμμα Ολυμπιακής φιλοξενίας

Κάλη Δάφνη - 21 Μάρτιος 2003, 00:00

Συμφωνία για την ενίσχυση του προγράμματος φιλοξενίας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 με δυο ακόμη κρουαζιερόπλοια υπογράφηκε μεταξύ της Αθήνα 2004 και της<...>

Sportius Hospitality S.A.
Τη συμφωνία εκ μέρους της ΟΕΟΑ υπέγραψε χθες, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Σπύρος Καπράλος και εκ μέρους της Sportius Hospitality οι κ. Νικόλαος Γκαζελίδης και Γεώργιος Καρπέτης. Η συμφωνία προβλέπει τον ελλιμενισμό στον Πειραιά των κρουαζιερόπλοιων MS Oosterdam 5*  και MS Rotterdam 4*, τα οποία ανήκουν στην εταιρεία Holland America Line.
Ο κ. Καπράλος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της εταιρίας για τη συμβολή τους στο πρόγραμμα φιλοξενίας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 τονίζοντας ότι «όλοι θέλουν να ζήσουν την επιστροφή των Αγώνων στη κοιτίδα τους, άρα η ζήτηση αναμένεται να κινηθεί σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα και η προσφορά θα καλυφθεί σε ένα σημαντικό ποσοστό από τα κρουαζιερόπλοια». Αναφερόμενος στον ελλιμενισμό των κρουαζιερόπλοιων επεσήμανε ότι στον Πειραιά αυτή την περίοδο γίνονται πολλά και σημαντικά έργα, τα οποία θα εξασφαλίσουν άριστες συνθήκες τόσο στα σκάφη, όσο και στους επισκέπτες που θα επιλέξουν αυτά ως τόπο παραμονής τους. Στα συγκεκριμένα πλοία, όπως είπε ο κ. Καπράλος, θα φιλοξενηθούν, μεταξύ άλλων, μερικές από τις μεγαλύτερες σε αριθμό μελών εθνικές αποστολές, όπως της Ρωσίας, της Ουκρανίας και της Κύπρου, γεγονός που καθιστά ξεχωριστή τη συμφωνία που υπογράφηκε σήμερα.

Από την πλευρά τους ο κ. Γκαζελίδης ευχαρίστησε την Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων για τη συνεργασία και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα έχουν την υποστήριξή της σε όλους τους τομείς της δραστηριοποίησής τους, προς όφελος του προγράμματος φιλοξενίας.
Το νεότευκτο MS Oosterdam, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 1.848 επιβάτες. Διαθέτει δέκα καταστρώματα, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο ευρύχωρα κρουαζιερόπλοια στην κατηγορία του, ενώ παράλληλα, ένας μεγάλος αριθμός καμπίνων έχει και ιδιωτική βεράντα. Μεταξύ άλλων, το πλοίο διαθέτει spa, αίθουσα συνεδρίων, internet καφέ, τρεις πισίνες, αίθουσες ψυχαγωγίας (καραόκε, θέατρο, κινηματογράφος, ντίσκο), παιδότοπους, καθώς και πολλά εστιατόρια που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.
Το MS Rotterdam έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 1.316 επιβάτες. Διαθέτει αίθουσα συνεδρίων, ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τα παιδιά, κινηματογράφο, βιβλιοθήκη, δύο πισίνες, spa και γυμναστήριο, τέσσερα εστιατόρια, αλλά και πολλούς χώρους που εγγυώνται μία άνετη διαμονή.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top