Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔύο ακόμη κρουαζιερόπλοια στο πρόγραμμα Ολυμπιακής φιλοξενίας

Δύο ακόμη κρουαζιερόπλοια στο πρόγραμμα Ολυμπιακής φιλοξενίας

Συμφωνία για την ενίσχυση του προγράμματος φιλοξενίας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 με δυο ακόμη κρουαζιερόπλοια υπογράφηκε μεταξύ της Αθήνα 2004 και της Sportius Hospitality S.A. Τη συμφωνία εκ μέρους […]

Συμφωνία για την ενίσχυση του προγράμματος φιλοξενίας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 με δυο ακόμη κρουαζιερόπλοια υπογράφηκε μεταξύ της Αθήνα 2004 και της<…> Sportius Hospitality S.A.

Τη συμφωνία εκ μέρους της ΟΕΟΑ υπέγραψε χθες, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Σπύρος Καπράλος και εκ μέρους της Sportius Hospitality οι κ. Νικόλαος Γκαζελίδης και Γεώργιος Καρπέτης. Η συμφωνία προβλέπει τον ελλιμενισμό στον Πειραιά των κρουαζιερόπλοιων MS Oosterdam 5* και MS Rotterdam 4*, τα οποία ανήκουν στην εταιρεία Holland America Line.

Ο κ. Καπράλος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της εταιρίας για τη συμβολή τους στο πρόγραμμα φιλοξενίας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 τονίζοντας ότι «όλοι θέλουν να ζήσουν την επιστροφή των Αγώνων στη κοιτίδα τους, άρα η ζήτηση αναμένεται να κινηθεί σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα και η προσφορά θα καλυφθεί σε ένα σημαντικό ποσοστό από τα κρουαζιερόπλοια». Αναφερόμενος στον ελλιμενισμό των κρουαζιερόπλοιων επεσήμανε ότι στον Πειραιά αυτή την περίοδο γίνονται πολλά και σημαντικά έργα, τα οποία θα εξασφαλίσουν άριστες συνθήκες τόσο στα σκάφη, όσο και στους επισκέπτες που θα επιλέξουν αυτά ως τόπο παραμονής τους. Στα συγκεκριμένα πλοία, όπως είπε ο κ. Καπράλος, θα φιλοξενηθούν, μεταξύ άλλων, μερικές από τις μεγαλύτερες σε αριθμό μελών εθνικές αποστολές, όπως της Ρωσίας, της Ουκρανίας και της Κύπρου, γεγονός που καθιστά ξεχωριστή τη συμφωνία που υπογράφηκε σήμερα.

Από την πλευρά τους ο κ. Γκαζελίδης ευχαρίστησε την Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων για τη συνεργασία και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα έχουν την υποστήριξή της σε όλους τους τομείς της δραστηριοποίησής τους, προς όφελος του προγράμματος φιλοξενίας.

Το νεότευκτο MS Oosterdam, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 1.848 επιβάτες. Διαθέτει δέκα καταστρώματα, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο ευρύχωρα κρουαζιερόπλοια στην κατηγορία του, ενώ παράλληλα, ένας μεγάλος αριθμός καμπίνων έχει και ιδιωτική βεράντα. Μεταξύ άλλων, το πλοίο διαθέτει spa, αίθουσα συνεδρίων, internet καφέ, τρεις πισίνες, αίθουσες ψυχαγωγίας (καραόκε, θέατρο, κινηματογράφος, ντίσκο), παιδότοπους, καθώς και πολλά εστιατόρια που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Το MS Rotterdam έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 1.316 επιβάτες. Διαθέτει αίθουσα συνεδρίων, ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τα παιδιά, κινηματογράφο, βιβλιοθήκη, δύο πισίνες, spa και γυμναστήριο, τέσσερα εστιατόρια, αλλά και πολλούς χώρους που εγγυώνται μία άνετη διαμονή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024