Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΚυκλοφόρησαν οι νέες μπροσούρες του Neckermann και του Thomas Cook για την Ελλάδα

Κυκλοφόρησαν οι νέες μπροσούρες του Neckermann και του Thomas Cook για την Ελλάδα

Οι νέες μπροσούρες των μεγάλων Tour Operator Neckermann και Thomas Cook κυκλοφόρησαν στην γερμανική αγορά, προσφέροντας καινούργιες ιδέες και `προϊόντα`. Ο Neckermann προτάσσει την εμπειρία του, που είναι πάνω από […]

Οι νέες μπροσούρες των μεγάλων Tour Operator Neckermann και Thomas Cook κυκλοφόρησαν στην γερμανική αγορά, προσφέροντας<...> καινούργιες ιδέες και `προϊόντα`.

Ο Neckermann προτάσσει την εμπειρία του, που είναι πάνω από 40 χρόνια στα αεροπορικά, και στα οδικά μικρής και μεγάλης διάρκειας ταξίδια. Ο Thomas Cook προτείνει ένα καινούργιο «κοκτέιλ» διακοπών, που αφορά υπηρεσίες πριν και μετά το ταξίδι και φυσικά κατά την διάρκεια του. Πριν το ταξίδι ο πελάτης μπορεί να κάνει χρήση της ειδικής γραμμής για κρατήσεις να πληρώσει με πιστωτική κάρτα, να ενημερωθεί για τον προορισμό μέσω ειδικών εγγράφων, να μάθει για τον καιρό από ειδική τηλεφωνική γραμμή και τέλος να κάνει check – in από πριν φθάσει στο αεροδρόμιο.

Επίσης, στην φετινή μπροσούρα υπάρχουν πακέτα με «τραίνο – αεροπλάνο», «τραίνο – αεροπλάνο (1η θέση στο τραίνο)», «πάρκινγκ, διαμονή και αεροπλάνο», «οδικώς & αεροπορικώς», και προσφορές στα μέτρα του κάθε ταξιδιώτη, προτείνοντας ότι `η επιλογή είναι δική του`!

Ανάλογα με το πακέτο και την θέση που ταξιδεύει ο πελάτης υπάρχουν διευκολύνσεις πάνω στο αεροπλάνο και βέβαια ανάλογα με τα μίλια διάφορα δώρα. Το σύστημα των μιλίων ισχύει για την Thomas Cook-Airlines, την Lufthansa, και τις αεροπορικές εταιρίες που είναι μέλη της Star Alliance. Στον προορισμό, ο Thomas Cook προσφέρει στους πελάτες του εκτός από το κλασσικό transfer και την δυνατότητα για μεταφορά με ταξί.

Τα Πακέτα που προτείνει είναι:

  • Ευχάριστο Relax
  • Διακοπές με δράση
  • Διακοπές για «ιδιαίτερα γούστα»
  • Διακοπές με «κουλτούρα»

Οι προορισμοί που συνεργάζεται ο Thomas Cook είναι η Κρήτη, η Ρόδος, η Κάρπαθος, η Κως, η Σάμος, η Χαλκιδική, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, η Πελοπόννησος, η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Λέσβος, και η Κύπρος. Επίσης, υπάρχουν προτεινόμενα ξενοδοχεία και αλυσίδες.

Η μπροσούρα του Neckermann προτείνει πακέτα all Inclusive για την Κρήτη, την Ρόδο, την Κω, τη Λέσβο, την Χαλκιδική, την Κέρκυρα και την Ζάκυνθο. Οι περιοχές που υπάρχουν μέσα στην μπροσούρα είναι η Κρήτη, η Χαλκιδική, η Ρόδος, η Κως, η Σάμος, η Λέσβος, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, η Κάρπαθος, η Νάξος, η Πάρος, η Αντίπαρος, η Ίος, η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Αθήνα και οι κοντινές περιοχές, και η Δυτ. Πελοπόννησος. Τέλος, ο Neckermann προσφέρει πλεονεκτήματα σε εκείνους που θα κάνουν κράτηση από πολύ νωρίς (early booking).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024