Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣΕΤΕ: Η στάση εργασίας της ΕΕΕΚΕ θα πλήξει αερομεταφορές και τουρισμό

ΣΕΤΕ: Η στάση εργασίας της ΕΕΕΚΕ θα πλήξει αερομεταφορές και τουρισμό

Η προγραμματισμένη στάση εργασίας στην οποία καλούνται όλα τα μέλη της ΕΕΕΚΕ (Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας) να συμμετέχουν μαζικά σήμερα (Παρασκευή 21η Μαρτίου), όχι μόνο θα προκαλέσει ταλαιπωρία στο επιβατηγό κοινό, επισημαίνεται σε επιστολή που έστειλε ο ΣΕΤΕ…

Η προγραμματισμένη στάση εργασίας στην οποία καλούνται όλα τα μέλη της ΕΕΕΚΕ (Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας) να συμμετέχουν μαζικά σήμερα (Παρασκευή 21η Μαρτίου), όχι μόνο θα<...> προκαλέσει ταλαιπωρία στο επιβατηγό κοινό, αλλά, θα πλήξει ακόμα περισσότερο τους δοκιμαζόμενους κλάδους των αερομεταφορών και του τουρισμού, επισημαίνεται σε επιστολή που έστειλε ο ΣΕΤΕ προς τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της ΕΕΕΚΕ Π. Τσουμπέλη και Ε. Αντωνιάδη αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, στην επιστολή αναφέρονται τα εξής;

«Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε το κάλεσμα προς τα Μέλη της ΕΕΕΚΕ για μαζική συμμετοχή στη στάση εργασίας, την 21η Μαρτίου 2003 και ώρες από 12:00 έως 15:00.

Σε μια χρονική περίοδο όπου οι αερομεταφορές και ο τουρισμός έχουν λυγίσει από το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί για τα ταξίδια, περιμένει κανείς υπεύθυνη θέση και συστράτευση εκ μέρους όλων των εμπλεκομένων στην προσπάθεια για ελαχιστοποίηση των ζημιών του ελληνικού τουρισμού. Με δεδομένο ότι οι Παρασκευές και μάλιστα τα μεσημέρια, είναι οι ώρες αιχμής για την αεροπορική κίνηση ιδιαίτερα κατά την χειμερινή περίοδο, ενδεχόμενη στάση εργασίας, όχι μόνο θα προκαλούσε την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, αλλά και θα έδινε ακόμα ένα χτύπημα στους δοκιμαζόμενους κλάδους των αερομεταφορών και του τουρισμού.

Συμμεριζόμενοι και σεβόμενοι την επιλογή σας να ανταποκριθείτε στο αντιπολεμικό κάλεσμα, παρακαλούμε να επανεξετάσετε τον τρόπο ανταπόκρισης και σε κάθε περίπτωση να επιλέξετε αυτόν, ο οποίος θα επιτρέψει στα αεροπλάνα να πετούν.

Ελπίζοντας ότι θα τηρήσετε υπεύθυνη στάση έναντι του ελληνικού τουρισμού, παρακαλούμε για τις ενέργειές σας».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024