Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΕπίσπευση του δικαστηρίου για την Travel Card

Επίσπευση του δικαστηρίου για την Travel Card

Μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών για απαγόρευση της διαφήμισης της νέας κάρτας Travel Card, που έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της, και την εκδίκαση των προσωρινών μέτρων στις 2 Απριλίου, […]

Μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών για απαγόρευση της διαφήμισης της νέας κάρτας<...> Travel Card, που έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της, και την εκδίκαση των προσωρινών μέτρων στις 2 Απριλίου, η ιδιοκτήτρια εταιρία Media & Travel Group ζήτησε την επίσπευση της δίκης.

Ο πρόεδρος Υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Αθηνών έκανε δεκτό το αίτημα και έτσι η δίκη ορίσθηκε για τις 7 Μαΐου. Παράλληλα, έκανε δεκτή και την απαίτηση της εταιρίας να συνεχισθεί η διαφημιστική προβολή της μέχρι τη δίκη με το αίτημα ότι το χρονικό διάστημα μέχρι τη δίκη είναι πολύ μικρό.

Υπενθυμίζουμε ότι η κάρτα υπόσχεται φθηνές διακοπές στους Έλληνες ταξιδιώτες , μη αναφέροντας όμως όλους τους όρους στην εξωτερική συσκευασία της. Επίσης, για την αγορά της απαιτείται χρηματικό ποσό ανεξάρτητα με την χρήση της ή όχι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024