Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Για τρίτη συνεχή χρονιά δυναμική παρουσία της Λακωνίας στο Τουριστικό Πανόραμα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 26 Μάρτιος 2003, 00:00

Στο πλαίσιο της έκθεσης Τουριστικό Πανόραμα, που θα πραγματοποιηθεί για 8η φορά στον Ο.Λ.Π. από 28-31Μαρτίου 2003, θα συμμετάσχουν στα περίπτερα 214 - 220 τρεις Δήμοι του Νομού Λακωνίας<...>

και συγκεκριμένα ο δήμος Ασωπού, ο δήμος Βοιών και ο δήμος Μονεμβασίας. Οι δήμοι παρουσιάζονται μαζί για τρίτη συνεχή χρονιά.

Η προσπάθεια αυτή των δήμων αποφασίστηκε με την πεποίθηση ότι μέσα από την κοινή διαφημιστική εκστρατεία και τουριστική προβολή θα επιτευχθούν καλύτερα οι στόχοι που έχουν τεθεί για την τουριστική αναβάθμιση και ανάπτυξη του τόπου.

Ο Νομός Λακωνίας και ιδιαίτερα οι νότιες περιοχές, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, για διακοπές όλο το χρόνο, στον Έλληνα και ξένο επισκέπτη. Οι καθαρές παραλίες, τα απάνεμα λιμάνια, τα Βυζαντινά Κάστρα, τα Σπήλαια, οι υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα του τόπου αποτελούν μέρος μόνο των όσων έχει να προσφέρει η περιοχή και να παρουσιάσει στους επισκέπτες της έκθεσης.

Επίσης, θα διατεθεί πλούσιο διαφημιστικό και ενημερωτικό υλικό και θα διανεμηθεί σε όλους τους επισκέπτες που θα περάσουν από το περίπτερο των δήμων. Οι επισκέπτες θα έχουν, ακόμα, την δυνατότητα να απολαύσουν και να γευθούν τα μοναδικά προϊόντα της περιοχής, όπως αμυγδαλωτά, σαμουσάδες, ξερά σύκα και άφθονο κρασί. Το Σάββατο 29 Μαρτίου 2003 και ώρα 19:00, σε συνεργασία με τη Νομαρχία Λακωνίας, θα πραγματοποιηθεί Λακωνική Βραδιά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top