Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Το μήνυμα της ΕΤΙΝ για τα Ιόνια Νησιά είχε απήχηση στη Βρετανία

Σπύρος Ζούγρης - 26 Μάρτιος 2003, 00:00

Κολακευτικά σχόλια και αναφορές για την Εταιρία Τουρισμού Ιονίων Νήσων και τη δράση της κάνει ο<...>

περιοδικός τύπος της Αγγλίας και συγκεκριμένα οι εφημερίδες The Sun, Birmingham Post, Telegraph & Argus και South Wales Evening Post.

Συγκεκριμένα οι εφημερίδες κάνουν λόγο για ένα πάγιο αίτημα της ΕΤΙΝ, την απευθείας αεροπορική σύνδεση μεταξύ των Νησιών, που έχει προγραμματιστεί να ισχύσει από την άνοιξη του 2003 και θα επιτρέψει στις 900.000 των Βρετανών τουριστών, αλλά και τουριστών από άλλες χώρες που επισκέπτονται κάθε χρόνο τα Ιόνια, να μεταβαίνουν άνετα και εύκολα από το ένα νησί στο άλλο με πτήσεις διάρκειας 10 έως 30 λεπτών, το κόστος των οποίων κυμαίνεται από 13 έως 25 λίρες.

Επιπλέον, οι εφημερίδες αναφέρονται στην νέα στρατηγική της ΕΤΙΝ, η οποία δίνει ιδιαίτερο βάρος στις ειδικές μορφές τουρισμού, που συναντώνται άφθονες στα Ιόνια Νησιά και μπορούν να προσφέρουν εναλλακτικούς τρόπους αναψυχής στους Βρετανούς τουρίστες.

Η ιστιοπλοΐα, η περιήγηση, η αρχιτεκτονική παρατήρηση, η συλλογή λουλουδιών, η γαστρονομία, οι πολιτισμικές συζητήσεις είναι μερικές μόνο εκφάνσεις του θεματικού τουρισμού στις οποίες η ΕΤΙΝ προβάλει στους επισκέπτες των Ιονίων.

Βασιζόμενες σε έγκυρη ενημέρωση σχετικά με την παροχή καλύτερης ποιότητας εμπειριών στους επισκέπτες οι βρετανικές εφημερίδες είναι πεπεισμένες ότι τα Ιόνια Νησιά αλλάζουν πορεία πλεύσης, ακολουθώντας το παράδειγμα των Βαλεαρίδων και υπόσχονται, μέσω της ΕΤΙΝ, μια σειρά από βελτιώσεις σε όλους τους τομείς των τουριστικών υποδομών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top