Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ημερίδα για τις Μορφές Συνεργασίας στον Τουρισμό

Σπύρος Ζούγρης - 26 Μάρτιος 2003, 00:00

Hμερίδα με θέμα «Τουρισμός και Μορφές συνεργασίας» διοργανώνεται την Πέμπτη, από τον όμιλο Καλοφωλιά και τον Σύνδεσμο των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων<...>

(HATTA).

Η ημερίδα, που διοργανώνεται στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της 8ης έκθεσης Τουριστικό Πανόραμα, τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και του ΕΟΤ, ενώ πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και την ΕΤΙΝ ΑΕ.

Στην πρώτη ενότητα της ημερίδας με θέμα «Ο Τουρισμός στο Διεθνές Περιβάλλον, Μορφές Συνεργασίας» βασικός εισηγητής θα είναι ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, Γιάννης Ευαγγέλου, συντονιστής ο καθηγητής Tουριστικής Oικονομίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Γεράσιμος Ζαχαράτος, ενώ θα μιλήσουν ο πρόεδρος του ΞΕΕ, Γεράσιμος Φωκάς και εκπρόσωποι τουριστικών και ταξιδιωτικών φορέων από τη Γαλλία, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο και τη Γερμανία.

Στη δεύτερη ενότητα, με θέμα «Τουριστική ανάπτυξη, Στρατηγικός Σχεδιασμός και Μορφές Συνεργασίας», κύριος εισηγητής θα είναι ο πρόεδρος του ΕΟΤ, Γιάννης Πατέλλης, συντονίστρια η διευθύντρια Μελετών και Επενδύσεων του ΕΟΤ Ελισάβετ Χατζινικολάου, και ομιλητές ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Σταύρος Ανδρεάδης, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΕΣΤ Γιώργος Βερνίκος, ο οικονομολόγος, καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου Ζαχαρίας Δεμαθάς και ο διευθύνων σύμβουλος του Attika Reisen Μιχάλης Καραβάς.

Τέλος, στην τρίτη ενότητα με θέμα «Γ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, Στρατηγικές Συνεργασίας και Συνέργια» την εισήγηση θα κάνει ο γενικός γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης του υπουργείου Οικονομίας, Κωνσταντίνος Θέος, συντονιστής ο γ.γ. του ΗΑΤΤΑ Νικόλαος Παπαλέξης και ομιλητές η γ.γ. Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Αναστασία Κανελλοπούλου, ο ειδικός γραμματέας Ανταγωνιστικότητας του ΥΠΑΝ, Νικόλαος Διακουλάκης, ο νομάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης, ο δήμαρχος Πόρου Σπύρος Σπυρίδων και η εμπειρογνώμων Αρετή Λιούπα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top