Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΟ πρόεδρος του ΕΟΤ στο πανεπιστήμιο της Μόσχας

Ο πρόεδρος του ΕΟΤ στο πανεπιστήμιο της Μόσχας

Για την δράση και το έργο του στον τουρισμό, ο πρόεδρος του ΕΟΤ Γιάννης Πατέλλης, τιμήθηκε την Παρασκευή 28 Μαρτίου από τις Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Φιλίας των Λαών στη […]

Για την δράση και το έργο του στον τουρισμό, ο πρόεδρος του ΕΟΤ Γιάννης Πατέλλης, τιμήθηκε<...> την Παρασκευή 28 Μαρτίου από τις Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Φιλίας των Λαών στη Μόσχα. Στη συνέχεια ο κ. Πατέλλης μίλησε στους φοιτητές της Ανώτατης Σχολής Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων με θέμα «Ο τουρισμός στην πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα», ενώ προλόγισαν ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου κ. Πόνχα, ο διευθυντής της Σχολής Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων κ. Ντιχτιάρ, ο κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών κ. Κιραμπάεφ και ο καθηγητής κ. Μάσλωβ.

Ακολούθως έγιναν τα αποκαλυπτήρια του «Ολυμπιονίκη» – αντίγραφο του αγάλματος – δώρο του ΕΟΤ, που θα στολίζει από σήμερα το ΡΠΦΛ της Μόσχας.

Το απόγευμα τη συνέντευξη τύπου στη Ρώσικη πρωτεύουσα του προέδρου του ΕΟΤ θα τιμήσει και ο υπουργός Ανάπτυξης της Ρωσίας κ. Stralkowsky, επιβεβαιώνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο το ρόλο της χώρας μας στον παγκόσμιο τουρισμό και το επίπεδο των σχέσεων, που έχει αναπτύξει ο ΕΟΤ με τη Ρωσία.

Η 10η Διεθνής έκθεση Μόσχας MITT συνεχίζεται με εντυπωσιακή αύξηση των επισκεπτών και το περίπτερο του ΕΟΤ, που φέτος είναι κατά 20% μεγαλύτερο από πέρυσι, κατακλύζεται από το ενδιαφέρον Tour Operators και των άλλων ενδιαφερομένων.

Στη χθεσινή συνάντηση των HATTA, Tour Operators, Πρόξενου Μόσχας και του Προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού διαπιστώθηκε, ότι πλέον δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα στην έκδοση visas και πλέον, όλα έχουν ομαλοποιηθεί, ανοίγοντας έτσι περαιτέρω ο δρόμος για μεγαλύτερη αύξηση του αριθμού Ρώσων τουριστών προς την Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024