Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΜονοήμερη ιστιοπλοϊκή κρουαζιέρα στον Σαρωνικό

Μονοήμερη ιστιοπλοϊκή κρουαζιέρα στον Σαρωνικό

Για πρώτη φορά δημιουργείται μονοήμερη κρουαζιέρα στο Σαρωνικό και συγκεκριμένα στην Αίγινα με ιστιοπλοϊκό σκάφος ελληνικής κατασκευής, που διατίθεται από την εταιρία Cac Yachting. Γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων είναι η εταιρία […]

Για πρώτη φορά δημιουργείται μονοήμερη κρουαζιέρα στο Σαρωνικό και συγκεκριμένα στην Αίγινα με ιστιοπλοϊκό σκάφος ελληνικής κατασκευής, που διατίθεται<...> από την εταιρία Cac Yachting. Γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων είναι η εταιρία 24 Ώρες, η οποία διευκολύνει τις κρατήσεις των τουριστικών πρακτόρων με ειδικό ηλεκτρονικό σύστημα που παρουσιάζει τη διαθεσιμότητα.

Ο τουριστικός πράκτορας έχει τη δυνατότητα να εκτυπώσει το δικό του voucher και εισιτήριο και βέβαια του παρέχεται προμήθεια επί των κρατήσεων.

Η μονοήμερη κρουαζιέρα ξεκινά από την μαρίνα Φλοίσβου στις 09:00, έχει ξενάγηση στο ναό της Αφαίας, στην πόλη της Αίγινας, και στη Πέρδικα. Το απόγευμα στις 15:00 ξεκινά η επιστροφή και το καράβι φθάνει στον Φλοίσβο στις 17:30. Στην κρουαζιέρα περιλαμβάνονται ποτό καλωσορίσματος, ελληνικό παραδοσιακό γεύμα, και αναψυκτικά στο σκάφος. Τέλος, υπάρχει και η δυνατότητα για διήμερη κρουαζιέρα στην Αίγινα και την Επίδαυρο. Το σκάφος μετά την περιήγηση στην Αίγινα πηγαίνει στην Επίδαυρο, όπου γίνεται η διανυκτέρευση. Το πρωί της δεύτερης μέρας οι ταξιδιώτες πηγαίνουν με λεωφορείο στο θέατρο της Επιδαύρου, και έχουν γεύμα σε ελληνικό εστιατόριο στην Αίγινα κατά την επιστροφή τους. Το σκάφος φθάνει στον Φλοίσβο την ίδια ώρα. Η διήμερη εκδρομή περιλαμβάνει τα ίδια με την μονοήμερη, μαζί βέβαια και με την διανυκτέρευση στο σκάφος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024