Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔυναμική παρουσία της Λακωνίας στο Τουριστικό Πανόραμα

Δυναμική παρουσία της Λακωνίας στο Τουριστικό Πανόραμα

Η Λακωνία παρουσιάστηκε στο φετινό Τουριστικό Πανόραμα δυναμικά, προβάλλοντας το τουριστικό προϊόν της. Όπως μας δήλωσε ο κ. Δημήτρης Πολλάλης, μέλος της νεοσύστατης Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, «στο Τουριστικό Πανόραμα […]

Η Λακωνία παρουσιάστηκε στο φετινό Τουριστικό Πανόραμα δυναμικά, προβάλλοντας το τουριστικό προϊόν της<...>.

Όπως μας δήλωσε ο κ. Δημήτρης Πολλάλης, μέλος της νεοσύστατης Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, «στο Τουριστικό Πανόραμα υπήρχε αύξηση της κίνησης των επισκεπτών, και μεγάλο ενδιαφέρον για τη Λακωνία. Φέτος, είδαμε ότι το ενδιαφέρον ήταν προς άλλες μορφές διακοπών και όχι μόνο την θάλασσα και το φαγητό. Η Λακωνία προσφέρει ένα μεγάλο αριθμό από τα ειδικά ενδιαφέροντα που θέλει ο κόσμος. Σαν παράδειγμα μπορώ να αναφέρω τα Σπήλαια του Αγ. Ανδρέα Καστανίας Βοιών, που ανοίγουν φέτος, τα οποία εδώ και 30 χρόνια έχουν ανακαλυφθεί από την κ. Πετροχείλου, τα μονοπάτια του Ταϋγέτου και του Κάβο Μαλιά, τα οποία είναι επίσημα χαραγμένα και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως, όμως, από ξένους επισκέπτες. Επίσης, ο Δήμος Ασωπού προβάλει τον καταδυτικό τουρισμό, που αρέσει πολύ και στους Έλληνες επισκέπτες».

Στο πλαίσιο του Τουριστικού Πανοράματος η Λακωνία έκανε εκδηλώσεις σε συνεργασία με την εταιρία `Νίκας`, της οποίας ο ιδιοκτήτης είναι Λάκωνας. Στόχος της Λακωνίας ήταν να προβληθούν τα τοπικά κρασιά από το περίπτερο της, συνεχίζοντας την παράδοση που έχει η περιοχή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024