Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Μάλτα συνεχίζει να ελκύει τους Έλληνες επισκέπτες

Κάλη Δάφνη - 08 Απρίλιος 2003, 00:00

Mετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001, η Μάλτα συνέχισε να ελκύει τους Έλληνες τουρίστες και παρέμεινε ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς<...>

, όπως δήλωσε πρόσφατα ο Jean-Marc Camilleri, διευθυντής της Air Malta για την Ελλάδα.

Η Air Malta, η οποία αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την «Discover the World Marketing» έχει προγραμματίσει για το ελληνικό Πάσχα επιπλέουν πτήσεις, εκτός των τακτικών αναχωρήσεών της, για να ανταποκριθεί καλύτερα στην αναμενόμενη αυξημένη ζήτηση από Αθήνα αλλά και από Θεσσαλονίκη. 

Την θερινή περίοδο οι αναχωρήσεις από Αθήνα είναι προσαρμοσμένες στο Σαββατοκύριακο, με αναχώρηση κάθε Παρασκευή και επιστροφή Δευτέρα βράδυ, για ένα τετραήμερο στα νησιά των ιπποτών της Μάλτας, του gozo και του comino.

Επιπλέον η Air Malta, έχει προγραμματίσει, για την περίοδο από αρχές Ιουλίου έως μέσα Σεπτεμβρίου 2003, μια πτήση κάθε Τετάρτη, δίνοντας έτσι την δυνατότητα περισσότερων συνδυασμών. Η Θεσσαλονίκη θα εξυπηρετηθεί με τακτικές εβδομαδιαίες αναχωρήσεις κάθε Παρασκευή για Ιλό τον Αύγουστο.

Η Μάλτα παραμένει ένας πολύ ελκυστικός προορισμός για τους Έλληνες ταξιδιώτες, γιατί οι Μαλτέζοι έχουν πολλά κοινά με τους Έλληνες, σαν νησιώτες που είναι, αλλά και λόγω φιλικών δεσμών μεταξύ των δυο λαών από την εποχή που μετανάστευσαν στη Μάλτα οι ιππότες της Ρόδου. Επίσης και η τουριστική υποδομή των νησιών είναι αρίστη και σε πολύ λόγιες τιμές, συμφωνά με τον Ντίνο Φραντζεσκάκη, γενικό διευθυντή της Discover.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top