Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Μάλτα συνεχίζει να ελκύει τους Έλληνες επισκέπτες

Η Μάλτα συνεχίζει να ελκύει τους Έλληνες επισκέπτες

Mετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001, η Μάλτα συνέχισε να ελκύει τους Έλληνες τουρίστες και παρέμεινε ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς, όπως δήλωσε πρόσφατα ο Jean-Marc Camilleri, διευθυντής της Air Malta […]

Mετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001, η Μάλτα συνέχισε να ελκύει τους Έλληνες τουρίστες και παρέμεινε ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς<...>, όπως δήλωσε πρόσφατα ο Jean-Marc Camilleri, διευθυντής της Air Malta για την Ελλάδα.

Η Air Malta, η οποία αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την «Discover the World Marketing» έχει προγραμματίσει για το ελληνικό Πάσχα επιπλέουν πτήσεις, εκτός των τακτικών αναχωρήσεών της, για να ανταποκριθεί καλύτερα στην αναμενόμενη αυξημένη ζήτηση από Αθήνα αλλά και από Θεσσαλονίκη.

Την θερινή περίοδο οι αναχωρήσεις από Αθήνα είναι προσαρμοσμένες στο Σαββατοκύριακο, με αναχώρηση κάθε Παρασκευή και επιστροφή Δευτέρα βράδυ, για ένα τετραήμερο στα νησιά των ιπποτών της Μάλτας, του gozo και του comino.

Επιπλέον η Air Malta, έχει προγραμματίσει, για την περίοδο από αρχές Ιουλίου έως μέσα Σεπτεμβρίου 2003, μια πτήση κάθε Τετάρτη, δίνοντας έτσι την δυνατότητα περισσότερων συνδυασμών. Η Θεσσαλονίκη θα εξυπηρετηθεί με τακτικές εβδομαδιαίες αναχωρήσεις κάθε Παρασκευή για Ιλό τον Αύγουστο.

Η Μάλτα παραμένει ένας πολύ ελκυστικός προορισμός για τους Έλληνες ταξιδιώτες, γιατί οι Μαλτέζοι έχουν πολλά κοινά με τους Έλληνες, σαν νησιώτες που είναι, αλλά και λόγω φιλικών δεσμών μεταξύ των δυο λαών από την εποχή που μετανάστευσαν στη Μάλτα οι ιππότες της Ρόδου. Επίσης και η τουριστική υποδομή των νησιών είναι αρίστη και σε πολύ λόγιες τιμές, συμφωνά με τον Ντίνο Φραντζεσκάκη, γενικό διευθυντή της Discover.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024