Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΝομοθεσίαΑίρεται η απαγόρευση ένταξης τουριστικών επιχειρήσεων στον αναπτυξιακό νόμο για το Αιγαίο

Αίρεται η απαγόρευση ένταξης τουριστικών επιχειρήσεων στον αναπτυξιακό νόμο για το Αιγαίο

Αίρεται η απαγόρευση της δυνατότητας ένταξης τουριστικών επιχειρήσεων στον αναπτυξιακό νόμο σε ορισμένες περιοχές του Αιγαίου, οι οποίες είχαν χαρακτηριστεί κορεσμένες …

Υπογράφτηκε από τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Ν. Χριστοδουλάκη η κοινή υπουργική απόφαση, σύμφωνα με εισήγηση που είχε κάνει ο υπουργός Αιγαίου Νίκος Σηφουνάκης, με την οποία αίρεται η απαγόρευση της δυνατότητας ένταξης τουριστικών επιχειρήσεων στον αναπτυξιακό νόμο στις περιοχές του Αιγαίου, οι οποίες<...> είχαν χαρακτηριστεί κορεσμένες και συγκεκριμένα στους δήμους Μυτιλήνης, Πέτρας και Μήθυμνας Λέσβου, στο νομό Σάμου και στο νησί της Καρπάθου.

Στο εξής σ’ αυτές τις περιοχές μπορεί να ενταχθεί η ανέγερση νέων τουριστικών μονάδων ή προσθηκών και να επιδοτηθούν από τον αναπτυξιακό νόμο 2601/98, αρκεί οι μονάδες αυτές να είναι ΑΑ τάξης πέντε αστέρων και Α τάξης τεσσάρων αστέρων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024