Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Sabre προσαρμόζει την εταιρική της ταυτότητα στα νέα στρατηγικά δεδομένα

Η Sabre προσαρμόζει την εταιρική της ταυτότητα στα νέα στρατηγικά δεδομένα

Στο διαχωρισμό των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της προχώρησε πρόσφατα η Sabre Holdings. Η εταιρία πραγματοποίησε αυτή την κατηγοριοποίηση προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη διαφάνεια στην εταιρική δομή της και ταυτόχρονα περισσότερη ευελιξία […]

Στο διαχωρισμό των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της προχώρησε πρόσφατα η Sabre Holdings<...>. Η εταιρία πραγματοποίησε αυτή την κατηγοριοποίηση προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη διαφάνεια στην εταιρική δομή της και ταυτόχρονα περισσότερη ευελιξία στις δραστηριότητες των επιμέρους τμημάτων της. Με αυτό τον τρόπο κάθε ξεχωριστό τμήμα της Sabre θα εξυπηρετεί διαφορετικούς τομείς της τουριστικής αλυσίδας.

Στο πλαίσιο της αναμόρφωσης της στρατηγικής προσέγγισης των αγορών της η Sabre Holdings ανανέωσε την εταιρική της ταυτότητα, η οποία εκφράζεται με νέα στοιχεία που εμπλουτίζουν το λογότυπο-σήμα της εταιρίας. Αναφορικά με την νέα στρατηγική, δημιουργήθηκαν οι παρακάτω τέσσερις ανεξάρτητοι τομείς επιχειρηματικής δράσης:

  • Η Sabre Travel Network ( www.sabretravelnetwork.com ), αποτελεί την αιχμή του δόρατος στις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των παγκόσμιων συστημάτων κρατήσεων (Global Distribution System -GDS), με υπηρεσίες και προϊόντα που επιτρέπουν σε περισσότερα από 56.000 τουριστικά πρακτορεία να εξειδικευτούν στις σύγχρονες τουριστικές πρακτικές.
  • Η Sabre Airline Solutions ( www.sabreairlinesolutions.com ), η οποία παρέχει εξειδικευμένες λύσεις κρατήσεων, ελέγχου και διαχείρισης αφίξεων-αναχωρήσεων και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Σήμερα εξυπηρετεί περισσότερες από 200 αεροπορικές εταιρίες.
  • Η δικτυακή πύλη Travelocity.com ( www.travelocity.com ), η δημοφιλέστερη τουριστική υπηρεσία στο Δίκτυο, η οποία λειτουργεί σε 5 γλώσσες. Το Travelocity επιτρέπει στους ταξιδιώτες να σχεδιάζουν με κάθε λεπτομέρεια το ταξίδι τους, παρέχοντας πλήθος πληροφορίες για ξενοδοχεία, αεροπορικές και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, ταξιδιωτικά πακέτα κ.λπ.
  • Ο δικτυακός κόμβος GetThere ( www.getthere.com ), αποτελεί τον μεγαλύτερο παροχέα συστημάτων κρατήσεων μέσω διαδικτύου για επιχειρηματικούς οργανισμούς και business travellers. Μέσω του GetThere οι εταιρίες μπορούν να προσφέρουν στους υπαλλήλους τους έναν ευέλικτο τρόπο σχεδιασμού των επαγγελματικών ταξιδιών τους μέσω του εταιρικού δικτύου τους (intranet). Η πελατειακή βάση της εταιρίας ανέρχεται σήμερα σε πάνω από 1000 εταιρικούς πελάτες, ενώ το online σύστημα μπορεί να επιτύχει περιορισμό του κόστους μέχρι και 20%.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024