Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 ενδιαφέρουν τους Ιάπωνες

Σπύρος Ζούγρης - 11 Απρίλιος 2003, 00:00

Στην πρόσφατη επίσκεψη του υφυπουργού Ανάπτυξης Δ. Γεωργακόπουλου, στην Ιαπωνία αναφέρεται το μεγαλύτερης κυκλοφορίας γνωστό ταξιδιωτικό επαγγελματικό περιοδικό Travel Journal<...>

, τεύχος 31ης Μαρτίου 2003.

Οι προσπάθειες για την επαναλειτουργία απ’ ευθείας αεροπορικής σύνδεσης Ιαπωνίας-Ελλάδας, με την ευκαιρία της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004, η μεταφορά της Ολυμπιακής δάδας των αγώνων, η οποία θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2004, ενώνοντας 5 ηπείρους και θα φτάσει στο Τόκιο τον Ιούνιο του 2004, καθώς και το πρόγραμμα διαμονής των επισκεπτών της Αθήνας 2004, που ανέφερε ο κ. Γεωργακόπουλος στο επίσημο γεύμα εργασίας στο Τόκιο, το οποίο διοργάνωσε ο ΕΟΤ με στελέχη της ιαπωνικής επαγγελματικής ταξιδιωτικής αγοράς, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του περιοδικού.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι το ιαπωνικό τηλεοπτικό συνεργείο Panasonic Visuals Inc. επισκέπτεται με τη συνεργασία του ΕΟΤ, την Αθήνα, τον Πειραιά, την Κόρινθο, τις Μυκήνες, τους Δελφούς και την Ύδρα, για το τηλεοπτικό πρόγραμμα “Luxurious Cruise, Visiting the Scenes of Films Classic”, το οποίο θα προβληθεί στην Ιαπωνία τον Αύγουστο 2003 και θα αναφέρεται στη διαδρομή του Ιαπωνικού κρουαζιερόπλοιου “Pacific Venus” και στα λιμάνια των ονομαστών και γνωστών στην Ιαπωνία, παλαιών ταινιών κινηματογράφου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top