Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ snowflake ξεκινά τακτικές πτήσεις από το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Η snowflake ξεκινά τακτικές πτήσεις από το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Μια νέα αεροπορική εταιρία, η σκανδιναβική snowflake, ξεκίνησε τακτικά δρομολόγια, που θα συνδέουν την Αθήνα με τη Στοκχόλμη και την Κοπεγχάγη. Η snowflake, που είναι η νέα εταιρία του ομίλου […]

Μια νέα αεροπορική εταιρία, η σκανδιναβική snowflake, ξεκίνησε τακτικά δρομολόγια, που θα συνδέουν την Αθήνα με τη Στοκχόλμη και την <...>Κοπεγχάγη. Η snowflake, που είναι η νέα εταιρία του ομίλου SAS, εκτελεί απευθείας πτήσεις χαμηλών ναύλων σε 15 ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας, η snowflake θα πραγματοποιεί 2 πτήσεις την εβδομάδα προς τη Στοκχόλμη (Τετάρτη και Σάββατο) και 3 πτήσεις την εβδομάδα προς την Κοπεγχάγη (Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή).

Η snowflake είναι η δεύτερη αεροπορική εταιρία που ξεκινά τακτικά δρομολόγια από/προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος» το τελευταίο δεκαπενθήμερο, καθώς την Κυριακή, 30 Μαρτίου, 2003, ξεκίνησε και η “Luxair”, με το νέο δρομολόγιο που συνδέει καθημερινά την Αθήνα με το Λουξεμβούργο (με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο Μπέργκαμο της Ιταλίας, που απέχει 47 χλμ από το Μιλάνο).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024