Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ευρωπαϊκό βραβείο ποιότητας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Απρίλιος 2003, 00:00

Με τη διάκριση «Αναγνώριση στην Επιχειρηματική Αριστεία – Recognized for Excellence» του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διοίκησης Ποιότητας (EFQM) τιμήθηκε <...>

ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, για το επιχειρηματικό επίπεδο και την ποιότητα των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Πληροφοριακών Συστημάτων & Τηλεπικοινωνιών, που διασφαλίζει την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας σε ολόκληρο το αεροδρόμιο.

Με την τιμητική αυτή διάκριση, ο ΔΑΑ κατακτά και το δεύτερο επίπεδο αριστείων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διοίκησης Ποιότητας , μετά τη «Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία – Committed to Excellence» που έλαβε ο Αερολιμένας το Μάρτιο του 2002, ως πιστοποίηση για τη δέσμευση της εταιρίας στην επιχειρηματική τελειότητα.

Η διάκριση «Αναγνώριση στην Επιχειρηματική Αριστεία» του στρατηγικής σημασίας κλάδου της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών αποτελεί σημαντικό επίτευγμα για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, καθώς τον καθιστά το πρώτο μείζον  ευρωπαϊκό αεροδρόμιο που διακρίνεται στο συγκεκριμένο επίπεδο από το EFQM , οργανισμό θεσμοθετημένο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την προώθηση της Διοίκησης Ποιότητας στις Ευρωπαϊκές Επιχειρήσεις.

Η συμμετοχή της Εταιρίας Αεροδρομίου στις δραστηριότητες αναγνώρισης του EFQM γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος ποιότητας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και με συντονισμό από το αρμόδιο Τμήμα Διοίκησης Εταιρικής Ποιότητας που έχει την ευθύνη της ανάπτυξης και εφαρμογής συστημάτων ποιότητας, με στόχο τη βελτίωση των εσωτερικών λειτουργιών και των υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό.

Το επιχειρηματικό αριστείο απονεμήθηκε στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών τη Δευτέρα 14 Απριλίου, από τον Νίκο Εμπέογλου, πρόεδρο του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), Εθνικού Εταίρου του EFQM. Το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Πληροφοριακών Συστημάτων & Τηλεπικοινωνιών του ΔΑΑ, Φώτης Καρώνης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top