Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕυρωπαϊκό βραβείο ποιότητας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Ευρωπαϊκό βραβείο ποιότητας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Με τη διάκριση «Αναγνώριση στην Επιχειρηματική Αριστεία – Recognized for Excellence» του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διοίκησης Ποιότητας (EFQM) τιμήθηκε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, για το επιχειρηματικό επίπεδο και την ποιότητα των […]

Με τη διάκριση «Αναγνώριση στην Επιχειρηματική Αριστεία – Recognized for Excellence» του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διοίκησης Ποιότητας (EFQM) τιμήθηκε <...> ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, για το επιχειρηματικό επίπεδο και την ποιότητα των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Πληροφοριακών Συστημάτων & Τηλεπικοινωνιών, που διασφαλίζει την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας σε ολόκληρο το αεροδρόμιο.

Με την τιμητική αυτή διάκριση, ο ΔΑΑ κατακτά και το δεύτερο επίπεδο αριστείων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διοίκησης Ποιότητας , μετά τη «Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία – Committed to Excellence» που έλαβε ο Αερολιμένας το Μάρτιο του 2002, ως πιστοποίηση για τη δέσμευση της εταιρίας στην επιχειρηματική τελειότητα.

Η διάκριση «Αναγνώριση στην Επιχειρηματική Αριστεία» του στρατηγικής σημασίας κλάδου της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών αποτελεί σημαντικό επίτευγμα για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, καθώς τον καθιστά το πρώτο μείζον ευρωπαϊκό αεροδρόμιο που διακρίνεται στο συγκεκριμένο επίπεδο από το EFQM , οργανισμό θεσμοθετημένο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την προώθηση της Διοίκησης Ποιότητας στις Ευρωπαϊκές Επιχειρήσεις.

Η συμμετοχή της Εταιρίας Αεροδρομίου στις δραστηριότητες αναγνώρισης του EFQM γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος ποιότητας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και με συντονισμό από το αρμόδιο Τμήμα Διοίκησης Εταιρικής Ποιότητας που έχει την ευθύνη της ανάπτυξης και εφαρμογής συστημάτων ποιότητας, με στόχο τη βελτίωση των εσωτερικών λειτουργιών και των υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό.

Το επιχειρηματικό αριστείο απονεμήθηκε στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών τη Δευτέρα 14 Απριλίου, από τον Νίκο Εμπέογλου, πρόεδρο του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), Εθνικού Εταίρου του EFQM. Το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Πληροφοριακών Συστημάτων & Τηλεπικοινωνιών του ΔΑΑ, Φώτης Καρώνης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024