Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕκστρατεία εκσυγχρονισμού του τουριστικού προϊόντος της Εύβοιας

Εκστρατεία εκσυγχρονισμού του τουριστικού προϊόντος της Εύβοιας

Ύστερα από συλλογικές πρωτοβουλίες και διαδικασίες της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας εφτά μέλη της, από τις περιοχές Καρυστίας, Μαρμαρίου, Πετριών, Χαλκίδας, Ροβιών και Πύργου υπέβαλλαν πρόταση στο Πρόγραμμα “Πιστοποιηθείτε” του […]

Ύστερα από συλλογικές πρωτοβουλίες και διαδικασίες της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας εφτά μέλη της, από τις περιοχές Καρυστίας, Μαρμαρίου, Πετριών, Χαλκίδας, Ροβιών και Πύργου υπέβαλλαν πρόταση<...> στο Πρόγραμμα “Πιστοποιηθείτε” του υπουργείου Ανάπτυξης. Οι σχετικές ενέργειες της ΕΞΕ εντάσσονται στη γενικότερη εκστρατεία της για τον εκσυγχρονισμό και την ποιότητα του τουριστικού προϊόντος στην Εύβοια.

Όπως είναι γνωστό στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας βρίσκεται, ήδη, σε εξέλιξη η πρωτοβουλία της Ένωσης για την Υγιεινή & Ασφάλεια των Τροφίμων, η οποία προβλέπει σύνθετες δραστηριότητες ευαισθητοποίησης ενημέρωσης και εκπαίδευσης. Οι σχετικές ενέργειες γίνονται υπό την αιγίδα του υπουργείου Εμπορίου και του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων, με την συνεργασία πολλών τοπικών φορέων και με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Ευβοίας. Μεταξύ άλλων έχουν γίνει, μία ημερίδα ενημέρωσης στην Ιστιαία και ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης 21 ζαχαροπλαστών στη Χαλκίδα. Το επόμενο διάστημα πρόκειται να οργανωθούν 3 – 4 σχετικές ημερίδες και άλλα προγράμματα εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο πάντα των ίδιων προσπαθειών η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας έχει υποβάλλει πρόταση για ένταξη στο πρόγραμμα Leonardo da Vinci που αφορά την επαγγελματική κατάρτιση, με θέμα τις νέες μορφές διαχείρισης της ποιότητας στον τουρισμό σε συνεργασία και με αντίστοιχους φορείς από την Ισπανία, Ιταλία και Πολωνία. Η πρόταση έχει ήδη προεγκριθεί.

Ακόμη η ΕΞΕ έχει υποβάλλει για έγκριση δύο προγράμματα εκπαίδευσης των εργαζομένων στα ξενοδοχεία μέλη της και σε άλλες τουριστικές επιχειρήσεις, οι οποίες αναμένεται να εγκριθούν το επόμενο κοντινό διάστημα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024