Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ομάδα Ολλανδών δημοσιογράφων στην Πιερία

Σπύρος Ζούγρης - 16 Απρίλιος 2003, 00:00

Ομάδα 16 δημοσιογράφων, που εκπροσωπούν μεγάλης κυκλοφορίας έντυπα από την Ολλανδία, φιλοξένησε η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Πιερίας...

Ομάδα 16 δημοσιογράφων, που εκπροσωπούν μεγάλης κυκλοφορίας έντυπα από την Ολλανδία, φιλοξένησε η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Πιερίας<...>

. Η ομάδα επισκέφτηκε την Πιερία ύστερα από συνεργασία του νομάρχη Πιερίας Γιώργου Παπαστεργίου με τον διευθυντή του ΕΟΤ Ολλανδίας Σάκη Ιωαννίδη, στο πλαίσιο της επίσκεψής των Ολλανδών δημοσιογράφων στην Ελλάδα, και της προσπάθειας για την όσο το δυνατόν δυναμικότερη προώθηση και προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νομού στην ολλανδική τουριστική αγορά. Μια αγορά που όπως είναι γνωστό μετά από πολλές προσπάθειες έχει ανοίξει για την Πιερία μόλις πριν από δυο χρόνια και κάθε έτος τείνει να αυξηθεί. Η ολλανδική αγορά αποτελεί για την Πιερία έναν από τους σημαντικότερους ευρωπαϊκούς στόχους στο πλαίσιο της προσέλκυσης τουριστών από τη Δυτική και Βόρεια Ευρώπη.

Το βράδυ της ίδιας μέρας η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση παρέθεσε δείπνο στους φιλοξενούμενους, στο οποίο εκ μέρους του νομάρχη παραβρέθηκε ο βοηθός νομάρχης Βουλγαράκης Νικόλαος. Κατά τη διάρκεια του δείπνου ο κ. Βουλγαράκης, αφού πρώτα τους καλωσόρισε, στη συνέχεια τους μίλησε για την Πιερία, τις ομορφιές της, την πολιτιστική και πολιτισμική κληρονομιά της και αναφέρθηκε στις υπέροχες ακρογιαλιές της, στα φυσικά τοπία και ιδιαίτερα στον Όλυμπο.

Με τη σειρά τους οι Ολλανδοί δημοσιογράφοι ευχαρίστησαν τη Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής για την άψογη φιλοξενία και διαβεβαίωσαν ότι επιστρέφοντας στη χώρα τους θα μεταφέρουν τις άριστες εντυπώσεις που αποκόμισαν από την επίσκεψή τους αυτή.

Παρόντες στο δείπνο ήταν και εκπρόσωποι των τουριστικών φορέων του νομού και συγκεκριμένα ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Χιονίδης, ο γενικός Γραμματέας της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων κ. Κατσιώκαλης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων κ. Μιχωλός, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας κα Λαλούμη, η πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Κατερινόσκαλας κ. Γραμματικοπούλου, ο πρόεδρος της Ενώσεως Κάμπινγκ κ. Παπαθανασίου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Παραλίας κ. Βεϊδαμενίδης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top