Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔιεθνές ενδιαφέρον για την αγορά του Αστέρα

Διεθνές ενδιαφέρον για την αγορά του Αστέρα

Την ύπαρξη ενδιαφέροντος για την αγορά του Αστέρα Βουλιαγμένης από εταιρίες του εξωτερικού επιβεβαίωσε με χθεσινή επιστολή της προς το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. […]

Την ύπαρξη ενδιαφέροντος για την αγορά του Αστέρα Βουλιαγμένης από εταιρίες του εξωτερικού επιβεβαίωσε με χθεσινή επιστολή της προς το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος<...>. Συγκεκριμένα στην επιστολή, η οποία εστάλη με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα στο τύπο, επισημαίνεται ότι «η Εθνική Τράπεζα έχει από καιρό ανακοινώσει τη στρατηγική της απόφαση να εκποιήσει τη συμμετοχή της σε επιχειρήσεις που δεν ανήκουν στο χρηματοοικονομικό τομέα. Την απόφασή της αυτή η Εθνική Τράπεζα την υλοποιεί σταδιακά τα τελευταία χρόνια μόλις συντρέξουν ευνοϊκές για το σκοπό αυτό συνθήκες και είναι δυνατόν η Τράπεζα να επιτύχει το τίμημα, το οποίο θεωρεί συμφέρον».

«Τα παραπάνω ισχύουν και για τον Αστέρα Βουλιαγμένης» τονίζεται στη επιστολή, η οποία καταλήγει:. «Ενδιαφέρον από το εξωτερικό έχει εκδηλωθεί. Αν η Τράπεζα πεισθεί ότι υπάρχει σταθερό ενδιαφέρον και δυνατότητα καταβολής συμφέροντος τιμήματος τότε θα προκηρύξει δημόσιο διαγωνισμό και η πώληση θα γίνει με πλήρη διαφάνεια τηρώντας την ισχύουσα νομοθεσία».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024