Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ένα γερμανικό πλοίο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004

Σπύρος Ζούγρης - 18 Απρίλιος 2003, 00:00

Στο πλαίσιο του προγράμματος της Ολυμπιακής φιλοξενίας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, υπογράφηκε χθες<...>

, μεταξύ της Αθήνα 2004 και της εταιρίας Μoltke Events, η σύμβαση για την ένταξη του κρουαζιερόπλοιου AIDAvita.

Πρόκειται για το έβδομο και τελευταίο κρουαζιερόπλοιο από αυτά που θα ελλιμενιστούν στον Πειραιά και θα χρησιμοποιηθούν για τη φιλοξενία της Ολυμπιακής Οικογένειας.

Το κρουαζιερόπλοιο AIDAvita, το οποίο ανήκει στην εταιρία Seetours (P&O Princess Cruises International Ltd.), θα φιλοξενήσει τη Γερμανική Ολυμπιακή Οικογένεια, αλλά και τα στούντιο και το προσωπικό της γερμανικής Τηλεόρασης.
Το AIDAvita έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει συνολικά 1.266 επιβάτες. Μεταξύ άλλων, το πλοίο διαθέτει καταστήματα, internet καφέ, spa, πισίνες, αίθουσες ψυχαγωγίας (κινηματογράφος, ντίσκο), ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τα παιδιά, βιβλιοθήκη, εστιατόρια που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επιβάτες, αλλά και πολλούς χώρους που εγγυώνται μία άνετη διαμονή.

Η Moltke Events, ως ναυλωτής του AIDAvita, σε συνεργασία με την Deutsche Sport-Marketing LTD, αποκλειστικό πράκτορα μάρκετινγκ της Γερμανικής Ολυμπιακής Επιτροπής, καθώς και την εταιρία Dertour, επίσημου τουριστικού πράκτορα της ίδιας Επιτροπής για περισσότερα από 40 χρόνια, έχουν την ευθύνη της προετοιμασίας και ελλιμενισμού του «Γερμανικού Πλοίου», του μόνου γερμανικού κρουαζιερόπλοιου που θα βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

Τη σύμβαση, την οποία εκ μέρους της ΟΕΟΑ είχε υπογράψει ο εντεταλμένος σύμβουλος Σπύρος Καπράλος, υπέγραψε σήμερα και ο διευθύνων σύμβουλος της Μoltke Events Werner von Moltke, παρουσία του διευθυντή Φιλοξενίας και Διαμονής της Αθήνα 2004 Σπύρου Παππά.
Υπενθυμίζουμε ότι στο λιμάνι του Πειραιά, θα ελλιμενιστούν συνολικά 11 κρουαζιερόπλοια, με δυνατότητα φιλοξενίας 13.000 ατόμων. Για επτά από αυτά η Αθήνα 2004 έχει υπογράψει σύμβαση για την ένταξή τους στο πρόγραμμα φιλοξενίας, ενώ σε άλλα τέσσερα θα δοθεί άδεια ελλιμενισμού στην Ολυμπιακή περιοχή του λιμανιού και θα αξιοποιηθούν στη φιλοξενία θεατών.

Στο λιμάνι βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη οι εργασίες αναβάθμισης, έτσι ώστε ο χώρος να είναι έτοιμος να υποδεχτεί κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας τα κρουαζιερόπλοια, εξασφαλίζοντας σε επιβάτες και πληρώματα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Να σημειωθεί ότι στο λιμάνι προβλέπονται και πολλά και σημαντικά έργα αισθητικής παρέμβασης, όπως αναπαλαιώσεις διατηρητέων κτιρίων, δενδροφυτεύσεις και εξωραϊσμοί των χώρων εξυπηρέτησης πλοίων. Παράλληλα, κατασκευάζονται τα έργα υποδομής, όπως αγωγοί συλλογής λυμάτων, νέοι αγωγοί αποχέτευσης, καθώς και βελτίωση και επέκταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top