Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Σπύρος Ζούγρης - 29 Απρίλιος 2003, 00:00

Οι δράσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, στην πρώτη φετινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας...

Οι δράσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, στην πρώτη<...>

φετινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, το οποίο συνεδρίασε υπό την προεδρία του γενικού γραμματέα της Περιφέρειας Ηλία Λιακόπουλου.
Τα θέματα που παρουσιάστηκαν από στελέχη της Περιφέρειας κατά τη συνεδρίαση αφορούσαν στα προγράμματα των κοινωνικών υπηρεσιών, τις δράσεις επαγγελματικής κατάρτισης, τα γενικά πολεοδομικά σχέδια και τα σχέδια ολοκληρωμένης ανάπτυξης ανοικτής πόλης, τις δράσεις φυσικού περιβάλλοντος, τις μονάδες επεξεργασίας υγρών αποβλήτων μικρών οικισμών σε περιοχές προστασίας, τους χώρους ανεξέλεγκτης εναπόθεσης αστικών αποβλήτων, τον περιφερειακό σχεδιασμό διαχείρισης στερεών αποβλήτων, τα αντιπλημμυρικά έργα, την τουριστική προβολή και τις δράσεις πρόνοιας των επτά νομών της Περιφέρειας.

Με βάση τις εισηγήσεις των στελεχών της Περιφέρειας, τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου ενέκριναν ομόφωνα σειρά χρηματοδοτήσεων και έργων μέσω του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Κεντρικής Μακεδονίας 2000 – 2006.

Όσον αφορά στον τουρισμό υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του Μέτρου 3.5 «Αναβάθμιση της τουριστικής υποδομής» του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Κεντρικής Μακεδονίας 2000 - 2006 προβλέπεται η «Εφαρμογή Ολοκληρωμένου Σχεδίου Τουριστικής Προβολής» της Περιφέρειας, προϋπολογισμού 1.320.000 ευρώ.

Τελικός δικαιούχος υλοποίησης της συγκεκριμένης δράσης έχει οριστεί η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας (πρώην Διεύθυνση του ΕΟΤ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας).

Όπως αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας το πρόγραμμα προβολής της Περιφέρειας διαμορφώνεται στις παρακάτω δράσεις:

  • Συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις (εσωτερικού και εξωτερικού).
  • Προσκλήσεις δημοσιογράφων από διάφορες χώρες.
  • Καταχωρήσεις σε έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο (εσωτερικό και εξωτερικό).
  • Παραγωγή έντυπου και ηλεκτρονικού προωθητικού υλικού με την παραγωγή τουριστικού χάρτη της Περιφέρειας, σετ τεσσάρων θεματικών χαρτών, τουριστικού καταλόγου συνεδριακού τουρισμού, σετ πέντε φυλλαδίων (τέσσερα για εναλλακτικές μορφές τουρισμού και ένα γενικό φυλλάδιο), αφίσες και ικανός αριθμός CD-ROM.
  • Παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου τουριστικής προβολής (για προβολή της Περιφέρειας μέσω Internet).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top