Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΕπιθεώρηση της πορείας των έργων στον άξονα αεροδρόμιο – “Πόρτο Καρράς”

Επιθεώρηση της πορείας των έργων στον άξονα αεροδρόμιο – “Πόρτο Καρράς”

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Γιώργος Πασχαλίδης μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Τάσο Γιαννίτση και τον γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Ηλία Λιακόπουλο μετέβησαν στη Σιθωνία της Χαλκιδικής […]

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Γιώργος Πασχαλίδης μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Τάσο Γιαννίτση και τον γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Ηλία Λιακόπουλο μετέβησαν στη Σιθωνία της Χαλκιδικής προκειμένου να εξετάσουν τα έργα που υλοποιούνται<...> τόσο κατά μήκος της διαδρομής που συνδέει το αεροδρόμιο “Μακεδονία” με το ξενοδοχειακό συγκρότημα “Πόρτο Καρράς”, όσο και τα έργα στους χώρους διοργάνωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από την επιθεώρηση στα έργα που υλοποιούνται στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και συνεχίστηκε με τη διαδρομή προς τα Μουδανιά και προς το ξενοδοχειακό συγκρότημα «Πόρτο Καρράς», όπου εξετάστηκε η εξέλιξη των εργολαβιών που έχουν ήδη ξεκινήσει για τη βελτίωση του οδικού άξονα.

Στο πρόγραμμα της επίσκεψης εργασίας αναφέρθηκε ο κ. Πασχαλίδης κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”: «Θα δούμε πρώτα το ολυμπιακό έργο σύνδεσης του αεροδρομίου “Μακεδονία” με το δρόμο Θεσσαλονίκη – Μουδανιά. Στη συνέχεια θα δούμε 6 διαδοχικές εργολαβίες που αφορούν οδικά έργα, εργολαβίες ηλεκτροφωτισμού και δενδροφύτευσης του άξονα του δρόμου και θα καταλήξουμε στη Σιθωνία και στο “Πόρτο Καρράς”, όπου πραγματοποιούνται τα έργα ανάπλασης του χώρου όπου θα γίνουν οι εργασίες της Συνόδου Κορυφής τον Ιούνιο του 2003».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024