Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πόρτο Καρράς: Προετοιμασίες για την σύνοδο κορυφής

Θοδωρής Κουμέλης - 06 Μάιος 2003, 00:00

Το συγκρότημα του Πόρτο Καρράς επισκέφθηκε πρόσφατα ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης  b>Γεώργιος Πασχαλίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών  Τάσος Γιαννίτσης, ο γενικός γραμματέας της<...>

Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Ηλίας Λιακόπουλος, ο νομάρχης Χαλκιδικής Αργύριος Λαφαζάνης, και κλιμάκιο αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων.


Το εντεκαμελές κυβερνητικό κλιμάκιο επισκέφθηκε τα έργα τα οποία έχουν αποπερατωθεί και θα χρησιμοποιηθούν από τη σύνοδο κορυφής και τα τμήματα των έργων τα οποία είναι υπό ανακαίνιση ή υπό ανακατασκευή.


Το κλιμάκιο έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο από όλες τις διαδικασίες, την πρόοδο των εργασιών και την ποιότητα των έργων. Ειδικά θέματα που αφορούν την ολοκλήρωση των τριών ζωνών του συνεδρίου, θα συζητηθούν σε επίπεδο τεχνικών υπηρεσιών για άμεση λήψη αποφάσεων. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Ομίλου Τεχνικής Ολυμπιακής Κωνσταντίνος Στέγγος, « η Σύνοδος Κορυφής, η τελευταία εκτός των Βρυξελλών, θα είναι αντάξια των προσδοκιών του ελληνικού λαού και θα μείνει στην ιστορία σαν την καλύτερη και αρτιότερη Σύνοδο Κορυφής που έγινε ποτέ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ξενοδοχειακό συγκρότημα αυτές τις μέρες φιλοξενεί και το Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής με 2.500 γιατρούς-συνέδρους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top