Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤη μείωση των χρεώσεων υπηρεσιών στα λιμάνια το χειμώνα ζητούν οι τουριστικοί πράκτορες

Τη μείωση των χρεώσεων υπηρεσιών στα λιμάνια το χειμώνα ζητούν οι τουριστικοί πράκτορες

Την παρέμβασή του για μείωση των χρεώσεων των υπηρεσιών στα λιμάνια της χώρας ζητά με επιστολή του προς τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Γ. Ανωμερίτη ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας…

Την παρέμβασή του για μείωση των χρεώσεων των υπηρεσιών στα λιμάνια της χώρας ζητά με επιστολή του προς τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Γ. Ανωμερίτη ο Σύνδεσμος<...> Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας (AOCTA).

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή από συζητήσεις των τουριστικών πρακτόρων με εταιρίες κρουαζιερόπλοιων προκύπτει ενδιαφέρον εκ μέρους τους να εντάξουν στα χειμερινά τους προγράμματα, προσεγγίσεις σε ελληνικά λιμάνια, ιδιαίτερα σ` αυτά της Κέρκυρας, Ρόδου, Ηρακλείου και Πειραιά.

Προκειμένου να δημιουργήσουν ανταγωνιστικές τιμές, πράγμα που έχουν επιτύχει στην Δ. Μεσόγειο, ζητούν μείωση των διαφόρων τιμολογίων στα λιμάνια μας (πλοηγικά δικαιώματα/τέλη επιβατών/ τέλη προσορμίσεων και δικαιώματα ρυμουλκών), μόνο για την χειμερινή περίοδο 1/11/2003 έως 31/3/2004.

Με δεδομένη την εξαιρετική σημασία που θα είχε για τον τουρισμό μας η ανάπτυξη τέτοιας δραστηριότητας και επειδή η συγκεκριμένη περίοδος είναι στην ουσία νεκρή από άποψη κίνησης, ο Σύνδεσμος ζητά από τον υπουργό να μεριμνήσει για τον συντονισμό όλων των εμπλεκομένων με τα τιμολόγια Φορέων, Κρατικών και Ιδιωτικών, έτσι ώστε να δοθούν τα κίνητρα που θα ήταν χρήσιμο να υπάρξουν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024