Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Τιμητική Διάκριση Ποιότητας στο Minos Palace

Σπύρος Ζούγρης - 13 Μάιος 2003, 00:00

Την Τιμητική Διάκριση Ποιότητας από το ECO-Q για το 2003 κατέκτησε το ξενοδοχείο Minos Palace, αφού εκπλήρωσε <...>

με επιτυχία όλα τα κριτήρια του ευρωπαϊκού προγράμματος, “Committed to Excellence” από τον European Foundation for Quality Management - EFQM. Σημειώνεται ότι το Minos Palace είχε κατακτήσει την ίδια διάκριση και το 1999.

“Η αναγνώριση του EFQM είναι για τον Όμιλό μας η αρχή μιας διαρκούς προσπάθειας βελτίωσης και ενσωμάτωσης των Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας στο σύνολο του Ομίλου” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ομίλου.

Όπως είναι γνωστό ο Όμιλος Μ.Γ. Μαμιδάκη ανταποκρινόμενος  τόσο στις  απαιτήσεις  της  αγοράς  όσο και στην  εσωτερική  ανάγκη  για  τυποποίηση  των  διαδικασιών  λειτουργίας  του, εφαρμόζει και στηρίζει Συστήματα  Διαχείρισης  Ποιότητας  όπως  το ISO - 9001 : 2000 και το HACCP.

Οι δυο μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου στη Κρήτη, το Minos Palace και το Arina Sand έχουν πιστοποιηθεί από  το 1998 από  την  TUV Hellas κατά  ISO -9001 και εφαρμόζουν Σύστημα Ασφάλειας και Υγιεινής τροφίμων και ποτών (HACCP).

Ο πολυχώρος ΑΘΗΝΑΪΣ άρχισε ήδη να εφαρμόζει ISO-9001 και αρχές HACCP και σύντομα πρόκειται να πιστοποιηθεί. Θα ακολουθήσει η ΑΡΜΑ.Μ καθώς και οι κεντρικές υπηρεσίες του Ομίλου.

ΦΩΤΟ:Η κ. Μαριλένα Μαμιδάκη παραλαμβάνει την τιμητική διάκριση Ποιότητας από το ECO-Q για το 2003, που κατέκτησε το ξενοδοχείο Minos Palace

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top