Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΝέος αντιπρόεδρος Διεθνών Πωλήσεων και Marketing για την Carlson Wagonlit Travel

Νέος αντιπρόεδρος Διεθνών Πωλήσεων και Marketing για την Carlson Wagonlit Travel

Καθήκοντα αντιπροέδρου Πωλήσεων και Marketing για όλο τον κόσμο του ταξιδιωτικού οργανισμού Carlson Wagonlit Travel ανέλαβε πρόσφατα ο κ. Martin Warner, έμπειρος επαγγελματίας, με πάνω από 20 χρόνια πείρα στον […]

Καθήκοντα αντιπροέδρου Πωλήσεων και Marketing για όλο τον κόσμο του ταξιδιωτικού οργανισμού Carlson Wagonlit Travel ανέλαβε πρόσφατα ο<...> κ. Martin Warner, έμπειρος επαγγελματίας, με πάνω από 20 χρόνια πείρα στον κλάδο των επαγγελματικών – εταιρικών ταξιδιών. Ο διορισμός του κ. Warner στη νέα θέση εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της Carlson Wagonlit Travel να αυξήσει τις πωλήσεις σε πολυεθνικές εταιρίες, σε παγκόσμιο επίπεδο.

O κ. Warner θα επιβλέπει, με βάση το Λονδίνο, τον τομέα Πωλήσεων και Marketing σε όλο τον κόσμο. Βασική επιδίωξή του θα είναι η αύξηση των πωλήσεων σε πολυεθνικές εταιρίες και η εναρμόνιση της στρατηγικής προϊόντων. Καθίσταται μέλος του Global Management Committee της Carlson Wagonlit Travel και αναφέρεται άμεσα στον πρόεδρο και CEO της εταιρίας Herve Gourio.

Ο κ. Martin Warner, Βρετανός, 39 ετών, είναι εξειδικευμένος στην ταξιδιωτική βιομηχανία σε πολυπολιτισμικό και διεθνές επίπεδο, με εκτενή εμπειρία στους τομείς της Εξυπηρέτησης, των Πωλήσεων, της Διαχείρισης Λογαριασμών, του Μάρκετινγκ και των Σχέσεων με τους τελικούς Προμηθευτές (αεροπορικές εταιρίες, αλυσίδες ξενοδοχείων κ.λπ.). Η επαγγελματική σταδιοδρομία του, κατά τη διάρκεια των 23 χρόνων καριέρας στην Carlson Wagonlit Travel, περιλαμβάνει την εφαρμογή και την διαχείριση της σχέσης της Carlson Wagonlit Travel με την General Electric σε 24 χώρες, εφαρμόζοντας και αναπτύσσοντάς την σε όλη την Ευρώπη και την Ασία/Ειρηνικό.

Πριν από την ανάληψη της ηγεσίας των παγκόσμιων πωλήσεων ο κ. Warner, με βάση την Αυστραλία, διετέλεσε από το 1997 αντιπρόεδρος των τομέων Ασίας/Ειρηνικού και Λατινικής Αμερικής, με συγκεκριμένη υπευθυνότητα την ανάπτυξη των Πωλήσεων, τη Διαχείριση Λογαριασμών, και των Σχέσεων με τους τελικούς Προμηθευτές.

Όσον αφορά στην ανάληψη της νέας θέσης από τον κ. Warner, ο πρόεδρος και CEO της εταιρίας Herve Gourio σχολίασε: “Υπό την ηγεσία των πωλήσεων από τον Martin, η Ασία/Ειρηνικός και η Λατινική Αμερική, κατέστησαν οι γρηγορότερα αναπτυσσόμενες αγορές για την εταιρία μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η μοναδική ικανότητά του να συνεργάζεται σε πολυεθνικό επίπεδο και η γνώση των ιδιαίτερων εταιρικών αναγκών, θα εξασφαλίσουν ότι η Carlson Wagonlit Travel θα αποτελέσει σύντομα την προτιμητέα επιλογή μεταξύ των εταιριών που αναλαμβάνουν την διαχείριση πολυεθνικών προγραμμάτων ταξιδίων”.

Ο κ. Martin Warner πρόσθεσε: ” Η Carlson Wagonlit Travel είναι ήδη, η πλέον παγκόσμια εταιρία διαχείρισης επαγγελματικών ταξιδίων στον κόσμο. Λόγω της μοναδικής ικανότητάς μας να παρέχουμε παγκοσμίου επιπέδου προϊόντα και λύσεις, μέσω των πλήρως ελεγχόμενων υποκαταστημάτων μας σε 41 χώρες, θα προσφέρουμε περαιτέρω ουσιαστικά οφέλη όσον αφορά στην ποιότητα, τη συνέπεια και στην αξία στους πολυεθνικούς πελάτες μας, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες τους σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν δραστηριοποιούνται”.

Υπενθυμίζουμε ότι η Carlson Wagonlit Travel είναι παγκόσμιος ηγέτης στο τομέα του Travel Management. Σήμερα, ο όμιλος εταιριών της Carlson Wagonlit, που προήλθε από τη συγχώνευση των δραστηριοτήτων του τομέα των επαγγελματικών ταξιδίων των Carlson και Wagonlit, δραστηριοποιείται σε 140 χώρες και παράγει πάνω από 10,5 δισ. δολάρια ΗΠΑ σε πωλήσεις ετησίως. Η Carlson Wagonlit Travel αποτελεί συνιδιοκτησία της Accor, με βάση το Παρίσι και της Carlson Companies, Inc., με βάση τη Μιννεάπολη των ΗΠΑ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024