Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΚυπριακό γκρουπ για πρώτη φορά στην Τουρκία με το «24 Ώρες»

Κυπριακό γκρουπ για πρώτη φορά στην Τουρκία με το «24 Ώρες»

Από τις 22 Μαΐου 2003 ανοίγουν επίσημα τα σύνορα της Τουρκίας και για τους Ελληνοκύπριους ταξιδιώτες. Ύστερα από 30 χρόνια άτυπης απαγόρευσης εισόδου, λόγω του γνωστού πολιτικού προβλήματος της παράνομης […]

Από τις 22 Μαΐου 2003 ανοίγουν επίσημα τα σύνορα της Τουρκίας και για τους Ελληνοκύπριους ταξιδιώτες<...>.

Ύστερα από 30 χρόνια άτυπης απαγόρευσης εισόδου, λόγω του γνωστού πολιτικού προβλήματος της παράνομης κατοχής της Μεγαλονήσου, ένας ανεκπλήρωτος πόθος γίνεται πραγματικότητα: Κύπριοι Πιστοί θα μπορούν πλέον να επισκέπτονται τη Αγιά Σοφιά και το Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης.

Ο Τουριστικός Οργανισμός 24 Hours Tourism Travel S.A. είναι ο πρώτος που διοργανώνει εκδρομή Κυπρίων στην Τουρκία, αφού εδώ και πολύ καιρό, προσπαθούσε να εξασφαλίσει βίζες σε ένα γκρουπ 300 Κυπρίων Νοσηλευτών, που επιθυμούσαν να επισκεφτούν την Κωνσταντινούπολη.

«Η συνδρομή τόσο του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) όσο και του αντίστοιχου Τουρκικού φορέα (TURSAB) ήταν απεριόριστη στην όλη διαδικασία» τονίζει ο κ. Σερέτης, ιδιοκτήτης του «24 Ώρες» και μέλος του Δ.Σ. του HATTA.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχει ετοιμαστεί μια σειρά από εκδηλώσεις υποδοχής των Κυπρίων Νοσηλευτών από επίσημους τουρκικούς φορείς. Η αρχή θα γίνει στο Συνοριακό Σταθμό Ελλάδας – Τουρκίας “Ύψαλα”, απ` όπου και το γκρουπ θα παραλάβει τις βίζες και εν συνεχεία θα εισχωρήσει στο τουρκικό έδαφος.

Το γκρουπ θα αναχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη στις 24 Μαΐου, ενώ κατά την παραμονή τους θα επισκεφτούν την Αγια Σοφιά, το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι και τα Πριγκιποννήσια.

Όπως μας τόνισε ο κ. Στρατής Βουρσούκης, Operations Manager της 24 Hours Tourism Travel S.A. “είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για την Κύπρο και γενικά τον Ελληνισμό, αφού πέρα από τις δυνατότητες που ανοίγονται τόσο εμπορικά όσο και τουριστικά, είναι ένα ακόμη βήμα για την επανένωση της Νήσου”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024