Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠαρουσίαση του Μαρόκο ως τουριστικός προορισμός στο Σύνδεσμο Ελληνίδων στον Τουρισμό

Παρουσίαση του Μαρόκο ως τουριστικός προορισμός στο Σύνδεσμο Ελληνίδων στον Τουρισμό

Τα μέλη του Συνδέσμου Ελληνίδων στον Τουρισμό δέχθηκε στην πρεσβευτική κατοικία η σύζυγος του πρέσβη του Μαρόκου κ. Fati Aouad στο πλαίσιο προσπάθειας ανάπτυξης τουριστικής φιλίας και συνεργασίας. Ύστερα από […]

Τα μέλη του Συνδέσμου Ελληνίδων στον Τουρισμό δέχθηκε στην πρεσβευτική κατοικία η σύζυγος του πρέσβη του Μαρόκου<...> κ. Fati Aouad στο πλαίσιο προσπάθειας ανάπτυξης τουριστικής φιλίας και συνεργασίας.

Ύστερα από ένα σύντομο χαιρετισμό του πρέσβη L. Aouad, ακολούθησε προβολή ντοκιμαντέρ με αναφορά στους τουριστικούς προορισμούς του Μαρόκο και κατόπιν τα μέλη του Συνδέσμου συζήτησαν με τους έμπειρους εκπροσώπους της πρεσβείας για την οργάνωση συνεδρίων και ταξιδίων.

Στη συνέχεια ένας πλουσιότατος μπουφές στον κήπο μύησε τις προσκεκλημένες στην ιδιαιτερότητα των γεύσεων της μαροκινής κουζίνας. Σημειώνεται ότι η συνάντηση συνέπεσε με ένα χαρούμενο γεγονός, αφού την ημέρα εκείνη ο κ. και η κα Aouad γιόρταζαν την γέννηση του διαδόχου του μαροκινού μονάρχη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024