Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ο ΣΕΠΟΣ στην ΕΙΒΤΜ

Θοδωρής Κουμέλης - 28 Μάιος 2003, 00:00

Τέσσερα ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα και έξι γραφεία με ενδιαφέρον για το συνεδριακό τουρισμό συμμετείχαν στο περίπτερο του ΣΕΠΟΣ στη διεθνή έκθεση συνεδριακού τουρισμού ΕΙΒΤΜ...

Τέσσερα ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα και έξι γραφεία με ενδιαφέρον για το συνεδριακό τουρισμό συμμετείχαν στο περίπτερο του  ΣΕΠΟΣ,<...>

ο οποίος και φέτος ήταν παρών στη διεθνή έκθεση συνεδριακού τουρισμού ΕΙΒΤΜ, στο Palexpo της Γενεύης.
Οι επισκέπτες του ελληνικού περίπτερου εστίασαν το ενδιαφέρον τους στην Αθήνα, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων, και θέλησαν να ενημερωθούν για τις αναβαθμίσεις στη συνεδριακή υποδομή της πρωτεύουσας.  Συγχρόνως, πολλοί ήταν αυτοί που ζήτησαν γενικές πληροφορίες για τους συνεδριακούς προορισμούς της Ελλάδας καθώς και προτάσεις για τη διεξαγωγή ταξιδιών κινήτρων στα ελληνικά νησιά. Οι επισκέπτες προμηθεύτηκαν τον καινούργιο συνεδριακό οδηγό του ΣΕΠΟΣ για το 2003 και CD-Rom του Συνδέσμου, καθώς και ενημερωτικό υλικό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο ΣΕΠΟΣ εκπροσωπήθηκε από τη διευθύντρια, Φιλιώ Λαζανά, ενώ τα ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα -μέλη που έκαναν χρήση του περιπτέρου ήταν τα Astir Palace Resort, Kalimera Kriti, Kipriotis Hotels & KICC, Rodos Palace και τα γραφεία με ενδιαφέρον για το συνεδριακό τουρισμό-μέλη ήταν τα Golden Sun Holidays,  Interdynamic,  KM Travel & Tourism, La Greca Travel Service, Thesis και Triaena Tours & Congresses.

Εκτός από τον ΣΕΠΟΣ, οι συνεκθέτες στο περίπτερο του ΕΟΤ ήταν τα ξενοδοχεία Astir Palace Resort, Athenaeum Intercontinental, Helios Hotels & Resort, η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και το Γραφείο Συνεδριακού τουρισμού της Θεσσαλονίκης TCVB. Επίσης, με περίπτερο εκτός του ΕΟΤ συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, τα Capsis Convention Centers & Resort Hotels.

Τη δεύτερη μέρα της έκθεσης, ο ΕΟΤ παρέθεσε εκδήλωση στην κεντρική σκηνή της ΕΙΒΤΜ, όπου ο κ. Νιάδας, εκπρόσωπος του Αθήνα 2004, ενημέρωσε για τις εξελίξεις στα Ολυμπιακά έργα και τις αναβαθμίσεις στις γενικές υποδομές της χώρας. Στη συνέχεια ο κ. Π. Αργυρός, προϊστάμενος του ΕΟΤ Μ. Βρετανίας και Ιρλανδίας έκανε παρουσίαση για το συνεδριακό τουρισμό της Ελλάδας. Η εκδήλωση συνοδεύτηκε από κοκτέιλ.

Η γενική εντύπωση που αποκόμισαν οι Έλληνες εκθέτες από την ΕΙΒΤΜ ήταν ιδιαίτερα θετική, τόσο από την πλευρά της επισκεψιμότητας όσο και από το έντονο ενδιαφέρον που έδειξαν οι επισκέπτες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον επόμενο χρόνο η ΕΙΒΤΜ θα πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη (Fira de Barcelona, 30/11-2/12/2004.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top