Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΟ ΣΕΠΟΣ στην ΕΙΒΤΜ

Ο ΣΕΠΟΣ στην ΕΙΒΤΜ

Τέσσερα ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα και έξι γραφεία με ενδιαφέρον για το συνεδριακό τουρισμό συμμετείχαν στο περίπτερο του ΣΕΠΟΣ στη διεθνή έκθεση συνεδριακού τουρισμού ΕΙΒΤΜ

Τέσσερα ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα και έξι γραφεία με ενδιαφέρον για το συνεδριακό τουρισμό συμμετείχαν στο περίπτερο του ΣΕΠΟΣ,<...> ο οποίος και φέτος ήταν παρών στη διεθνή έκθεση συνεδριακού τουρισμού ΕΙΒΤΜ, στο Palexpo της Γενεύης.

Οι επισκέπτες του ελληνικού περίπτερου εστίασαν το ενδιαφέρον τους στην Αθήνα, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων, και θέλησαν να ενημερωθούν για τις αναβαθμίσεις στη συνεδριακή υποδομή της πρωτεύουσας. Συγχρόνως, πολλοί ήταν αυτοί που ζήτησαν γενικές πληροφορίες για τους συνεδριακούς προορισμούς της Ελλάδας καθώς και προτάσεις για τη διεξαγωγή ταξιδιών κινήτρων στα ελληνικά νησιά. Οι επισκέπτες προμηθεύτηκαν τον καινούργιο συνεδριακό οδηγό του ΣΕΠΟΣ για το 2003 και CD-Rom του Συνδέσμου, καθώς και ενημερωτικό υλικό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο ΣΕΠΟΣ εκπροσωπήθηκε από τη διευθύντρια, Φιλιώ Λαζανά, ενώ τα ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα -μέλη που έκαναν χρήση του περιπτέρου ήταν τα Astir Palace Resort, Kalimera Kriti, Kipriotis Hotels & KICC, Rodos Palace και τα γραφεία με ενδιαφέρον για το συνεδριακό τουρισμό-μέλη ήταν τα Golden Sun Holidays, Interdynamic, KM Travel & Tourism, La Greca Travel Service, Thesis και Triaena Tours & Congresses.

Εκτός από τον ΣΕΠΟΣ, οι συνεκθέτες στο περίπτερο του ΕΟΤ ήταν τα ξενοδοχεία Astir Palace Resort, Athenaeum Intercontinental, Helios Hotels & Resort, η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και το Γραφείο Συνεδριακού τουρισμού της Θεσσαλονίκης TCVB. Επίσης, με περίπτερο εκτός του ΕΟΤ συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, τα Capsis Convention Centers & Resort Hotels.

Τη δεύτερη μέρα της έκθεσης, ο ΕΟΤ παρέθεσε εκδήλωση στην κεντρική σκηνή της ΕΙΒΤΜ, όπου ο κ. Νιάδας, εκπρόσωπος του Αθήνα 2004, ενημέρωσε για τις εξελίξεις στα Ολυμπιακά έργα και τις αναβαθμίσεις στις γενικές υποδομές της χώρας. Στη συνέχεια ο κ. Π. Αργυρός, προϊστάμενος του ΕΟΤ Μ. Βρετανίας και Ιρλανδίας έκανε παρουσίαση για το συνεδριακό τουρισμό της Ελλάδας. Η εκδήλωση συνοδεύτηκε από κοκτέιλ.

Η γενική εντύπωση που αποκόμισαν οι Έλληνες εκθέτες από την ΕΙΒΤΜ ήταν ιδιαίτερα θετική, τόσο από την πλευρά της επισκεψιμότητας όσο και από το έντονο ενδιαφέρον που έδειξαν οι επισκέπτες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον επόμενο χρόνο η ΕΙΒΤΜ θα πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη (Fira de Barcelona, 30/11-2/12/2004.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024