Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΝέα τουριστική πολιτική εφαρμόζει η Ταϊλάνδη

Νέα τουριστική πολιτική εφαρμόζει η Ταϊλάνδη

Η Ταϊλανδική κυβέρνηση ανήγγειλε πρόσφατα νέα ειδική τουριστική πολιτική με στόχο να αποκαταστήσει διεθνώς την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών ώστε να επισκέπτονται με ασφάλεια την Ταϊλάνδη. Συγκεκριμένα, η Ταϊλανδική κυβέρνηση ανήγγειλε […]

Η Ταϊλανδική κυβέρνηση ανήγγειλε πρόσφατα νέα ειδική τουριστική πολιτική με στόχο να αποκαταστήσει διεθνώς την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών<...> ώστε να επισκέπτονται με ασφάλεια την Ταϊλάνδη.

Συγκεκριμένα, η Ταϊλανδική κυβέρνηση ανήγγειλε το πρόγραμμα “ασφαλιστική πολιτική έναντι του SARS” που υποστηρίζεται από την κρατική ασφαλιστική εταιρία Dhipaya Insurance Ltd πιστοποιημένη με ISO9002.

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει ιατρική ασφαλιστική κάλυψη σε κάθε τουρίστα που επισκέπτεται τη χώρα για μια περίοδο έξι μηνών από τις 20 Μαΐου έως τις 19 Νοεμβρίου 2003. Σε περίπτωση που ένας ξένος επισκέπτης ή ένας τουρίστας που έχει εισέλθει νόμιμα στη χώρα, μολυνθεί από το οξύ αναπνευστικό σύνδρομο (SAR) μέσα σε 90 ημέρες από την άφιξή του, τότε καλύπτεται με τα έξοδα νοσηλείας μέχρι και του ποσού των 10.000 δολαρίων Αμερικής.

Στην περίπτωση που αποβεί μοιραίο το αποτέλεσμα της μόλυνσης, η ασφαλιστική κάλυψη ανά άτομο φθάνει το ποσό των 100.000 δολαρίων Αμερικής. Βέβαια ξένοι ταξιδιώτες που είναι φορείς του SARS και εντοπίζονται κατά την άφιξή τους στη χώρα δεν καλύπτονται από την ασφαλιστική αυτή πολιτική.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024