Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέα τουριστική πολιτική εφαρμόζει η Ταϊλάνδη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 Ιούνιος 2003, 00:00

Η Ταϊλανδική κυβέρνηση ανήγγειλε πρόσφατα νέα ειδική τουριστική πολιτική με στόχο να αποκαταστήσει διεθνώς την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών<...>

ώστε να επισκέπτονται με ασφάλεια την Ταϊλάνδη.

Συγκεκριμένα, η Ταϊλανδική κυβέρνηση ανήγγειλε το πρόγραμμα “ασφαλιστική πολιτική έναντι του SARS” που υποστηρίζεται από την κρατική ασφαλιστική εταιρία Dhipaya Insurance Ltd πιστοποιημένη με ISO9002.

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει ιατρική ασφαλιστική κάλυψη σε κάθε τουρίστα που επισκέπτεται τη χώρα για μια περίοδο έξι μηνών από τις 20 Μαΐου έως τις 19 Νοεμβρίου 2003. Σε περίπτωση που ένας ξένος επισκέπτης ή ένας τουρίστας που έχει εισέλθει νόμιμα στη χώρα, μολυνθεί από το οξύ αναπνευστικό σύνδρομο (SAR) μέσα σε 90 ημέρες από την άφιξή του, τότε καλύπτεται με τα έξοδα νοσηλείας μέχρι και του ποσού των 10.000 δολαρίων Αμερικής.
Στην περίπτωση που αποβεί μοιραίο το αποτέλεσμα της μόλυνσης, η ασφαλιστική κάλυψη ανά άτομο φθάνει το ποσό των 100.000 δολαρίων Αμερικής. Βέβαια ξένοι ταξιδιώτες που είναι φορείς του SARS και εντοπίζονται κατά την άφιξή τους στη χώρα δεν καλύπτονται από την ασφαλιστική αυτή πολιτική.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top