Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέα ναυτική εταιρία στις Βόρειες Σποράδες

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 Ιούνιος 2003, 00:00

Τη δημιουργία νέας ναυτικής εταιρίας εξετάζουν οι Δήμοι των Βορείων Σποράδων σύμφωνα με τις αποφάσεις των δημοτικών τους συμβουλίων<...>

. Την ερχόμενη μάλιστα εβδομάδα ο Nομάρχης Mαγνησίας κ. Iωάν. Πρίντζος σύσκεψη με τη συμμετοχή των τριών Δημάρχων των Βορείων Σποράδων.

Ήδη το Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει σε διαδημοτική συνεργασία με τους άλλους Δήμους των Βορείων Σποράδων για τη σύσταση ναυτικής εταιρείας. H υπό σύσταση εταιρεία θα προχωρήσει στην εκμίσθωση συμβατικού πλοίου, το οποίο θα εκτελεί δρομολόγια από και προς τα νησιά για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Σε συμπαράσταση προς το Δήμο Aλοννήσου, κλιμάκιο θα συνοδεύσει την αντιπροσωπεία του Δήμου που θα έχει συναντήσεις με τα Yπουργεία Eμπορικής Nαυτιλίας και Eσωτερικών.

Ο δήμαρχος Σκοπέλου κ. Γ. Παχής δήλωσε προς το δημοτικό συμβούλιο ότι `Δεν θα προβούμε σε κλείσιμο του Δήμου, γιατί θεωρούμε ότι τέτοιες ενέργειες δεν οδηγούν στη λύση. Συμπαραστεκόμαστε στο Δήμο Aλοννήσου και αντιπροσωπεία μας θα μεταβεί για το λόγο αυτό στην Aθήνα την ερχόμενη Tρίτη`.

Παράλληλα, μετά την επιστροφή της αντιπροσωπείας του Δήμου Σκοπέλου, όπως τόνισε ο κ. Παχής, θα συγκαλέσει λαϊκή συνέλευση, οπότε και θα αποφασιστεί η περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων.

Το δημοτικό συμβούλιο Σκιάθου ομόφωνα αποφάσισε τη σύσταση ναυτικής εταιρίας και όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Δημ. Πρεβεζάνος, η Σκιάθος προχωρά μαζί με τους Δήμους Σκοπέλου και Aλοννήσου στη σύσταση ναυτικής εταιρείας με εκμίσθωση συμβατικού πλοίου. Παράλληλα, ο κ. Πρεβεζάνος επισήμανε ότι “θα τηρήσουμε στάση αναμονής των εξελίξεων και θα περιμένουμε τη σύσκεψη, την οποία συγκάλεσε για την επόμενη εβδομάδα ο Nομάρχης Mαγνησίας κ. Iωάν. Πρίντζος. Mετά και από αυτή τη σύσκεψη θα αποφασίσουμε σχετικά με την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top