Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος ζητούν τη δρομολόγηση και άλλου συμβατικού επιβατηγού πλοίου

Κάλη Δάφνη - 05 Ιούνιος 2003, 00:00

Μετά από το περσινό πρόβλημα που εμφανίστηκε στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των τριών νησιών της Μαγνησίας, εκπρόσωποι φορέων<...>

αυτών των νησιών ζήτησαν χθες από τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Γιώργο Ανωμερίτη τη δρομολόγηση και άλλου συμβατικού επιβατηγού πλοίου που θα εξυπηρετεί μαζί με τα ήδη δρομολογημένα τα νησιά των Βορείων Σποράδων.

Με στόχο τη λύση των προβλημάτων σύνδεσης των νησιών τα συμβούλια των δήμων έχουν αποφασίσει την ίδρυση ναυτιλιακής εταιρίας, η οποία με ιδιόκτητο πλοίο θα εξυπηρετεί τα νησιά από τα λιμάνια του Βόλου και του Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο κ. Ανωμερίτης τόνισε, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τους εκπροσώπους των φορέων και των δήμων των Βορείων Σποράδων, το νομάρχης Μαγνησίας, και την υφυπουργό ΠΕΧΩΔΕ Ροδούλα Ζήση, ότι καθ` όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θα πραγματοποιούνται από το λιμάνι του Βόλου 44 δρομολόγια συμβατικών και ταχύπλοων σκαφών, ενώ από το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου συνολικά 32 δρομολόγια. Ωστόσο, δεσμεύτηκε να καλέσει τους ενδιαφερόμενους πλοιοκτήτες προκειμένου να εξευρεθεί καλύτερη λύση και στη συνέχεια να ενημερώσει τους δημάρχους το συντομότερο δυνατόν.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top