Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΈλληνας ο πρόεδρος του High Level Ferry Group της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εφοπλιστών

Έλληνας ο πρόεδρος του High Level Ferry Group της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εφοπλιστών

Έλληνας εξελέγη πρόεδρος του High Level Ferry Group της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εφοπλιστών, ECSA European Community Shipowners΄ Association, που έχει έδρα τις Βρυξέλλες…

Έλληνας εξελέγη πρόεδρος του High Level Ferry Group της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εφοπλιστών, ECSA European Community Shipowners΄ Association, που έχει έδρα<...> τις Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Aλέξανδρος Π. Παναγόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Superfast Ferries, εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος του High Level Ferry Group (HLFG). O κ. Eric Ostergaard, διευθύνων σύμβουλος της Scandlines, εξελέγη ομόφωνα αντιπρόεδρος.

Μιλώντας εκ μέρους του High Level Ferry Group, ο κ. Παναγόπουλος τόνισε: “Σκοπός του Group είναι να έχει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των θεμάτων τα οποία αφορούν τον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο κλάδος μας πρέπει να κινηθεί προς την κατεύθυνση της δημιουργίας μίας ενιαίας ανοικτής Ευρωπαϊκής αγοράς. Η τήρηση αυστηρών κριτηρίων ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος είναι απαραίτητη. Στόχος είναι η προώθηση της ανταγωνιστικότητας της επιβατηγού ναυτιλίας προς όφελος του καταναλωτή, των εταιριών και των εργαζομένων στον κλάδο, μέσα σε ένα ευρύτερο Ευρωπαϊκό πλαίσιο λειτουργίας.”

Μέλη του HLFG είναι οι εταιρίες: Brittany Ferries, Color Line AS, Corsica Ferries, DFDS Seaways, Hellenic Mediterranean Lines, Irish ferries, P&O Ferries, Rederi AB Gotland, Scandlines, Sea Container Ferries, Sea France, Silja Line Oy, Societe Nationale Maritime Corse-Mediterannee, Stena Line AB, Superfast Ferries, TTLine, Viking Line AB.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024