Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΥπό αναθεώρηση η Ετήσια Γενική Συνέλευση στην Κίνα – Η Ελλάδα σε ετοιμότητα

Υπό αναθεώρηση η Ετήσια Γενική Συνέλευση στην Κίνα – Η Ελλάδα σε ετοιμότητα

Στην πρόσφατη συνάντηση του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Παγκοσμίου Οργανισμού Τουρισμού αποφασίστηκε να μην παρθεί ακόμα η τελική απόφαση για την χώρα στην οποία θα γίνει η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΠΟΤ…

Στην πρόσφατη συνάντηση του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Παγκοσμίου Οργανισμού Τουρισμού (WTO, ΠΟΤ) αποφασίστηκε να μην παρθεί ακόμα η τελική απόφαση<...> για την χώρα στην οποία θα γίνει η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΠΟΤ.

Η συνάντηση έχει προγραμματισθεί για να πραγματοποιηθεί από τις 17-24 Οκτωβρίου στο Πεκίνο της Κίνας. Όμως μετά από τα πρόσφατα γεγονότα με το ιό της άτυπης πνευμονίας, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού έχει αρχίσει τις διαπραγματεύσεις για εναλλακτική λύση. Η δεύτερη χώρα μετά την Κίνα στην διεκδίκηση ήταν η Ελλάδα.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού ήδη έχει κάνει κάποιες πρωταρχικές συζητήσεις με την Ελλάδα, ώστε σε περίπτωση που στα μέσα Ιουλίου αποφασιστεί η διοργάνωση να γίνει στην χώρα μας, όλα να είναι έτοιμα. Παρόλα αυτά, στην πρόσφατη συνάντηση ο γενικός γραμματέας του ΠΟΤ, Francesco Frangialli δήλωσε ξεκάθαρα ότι αν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και οι κυβερνήσεις αποσύρουν την ταξιδιωτική οδηγία για το Πεκίνο και την ενδοχώρα της Κίνας μέχρι τα μέσα Ιουλίου, η Γενική Συνάντηση του ΠΟΤ θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024