Τελευταία νέα

Νέες συνεργασίες της εταιρίας Digital Sound & Vision

Σε νέες συνεργασίες με τις επιχειρήσεις Sofitel Athens Airport, Novotel, Athenes, Sani Asterias Suites, και Cafe `Κουκουβάγια` Χανίων, προέβη η εταιρία Digital Sound & Vision, με στόχο την εγκατάσταση του […]

Σε νέες συνεργασίες με τις επιχειρήσεις Sofitel Athens Airport, Novotel, Athenes, Sani Asterias Suites, και Cafe `Κουκουβάγια` Χανίων, προέβη η εταιρία Digital Sound & Vision,<...> με στόχο την εγκατάσταση του συστήματος αυτοματοποιημένης μετάδοσης μουσικής wizard.

Το “wizard” αντικαθιστά το CD ή το ραδιόφωνο και σας απαλλάσσει μια για πάντα από την ενασχόληση με την μουσική που ακούγεται στους χώρους της επιχείρησης.

Σε συνεργασία με τον υπεύθυνο του μουσικού τμήματος, κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο, και διευθυντή προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού Galaxy 92, οι εταιρίες έχουν τη δυνατότητα να οργανώσουν την ροή του προγράμματος ακριβώς επιθυμούν. Με μικρότερο κόστος από την αγορά συμβατικού εξοπλισμού και CD`s, το σύστημα “wizard” εγκαθίσταται σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και προγραμματίζεται ώστε να μεταδίδει την μουσική που επιθυμεί η εταιρία αλλά και τα διαφημιστικά μηνύματα της επιχείρησης ανά ημέρα, εβδομάδα, μήνα, ακόμη και ανά χρόνο. Ξεκινάει και σταματάει μόνο του και μεταδίδει το είδος της μουσικής που έχει οριστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Για την λειτουργία του συστήματος χρειάζεται απλά ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, στον οποίο εγκαθίσταται το μουσικό πρόγραμμα και συνδέεται έως και με τέσσερις διαφορετικούς ενισχυτές, ώστε να μεταδίδονται ταυτόχρονα 4 διαφορετικά μουσικά προγράμματα στους χώρους που ακούγεται μουσική. Παράλληλα, ο Η/Υ μπορεί να συνδεθεί και με οθόνη ή video wall ώστε να μεταδίδει και εικόνα. Η ποιότητα του ήχου είναι ψηφιακού επιπέδου και η μουσική δεν σταματάει ποτέ.

Το “wizard” είναι το μοναδικό το οποίο έχει έγκριση νομιμότητας από την ανώνυμη εταιρεία πνευματικής ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ), και οι επιχειρήσεις που το χρησιμοποιούν δεν πληρώνουν παραπάνω από ότι αποδίδουν έως σήμερα με τους άλλους τρόπους μετάδοσης μουσικής. Το σύστημα “wizard”, εκτός από τις προαναφερόμενες, λειτουργεί ήδη σε αρκετές επιχειρήσεις και ξενοδοχεία σε όλη τη Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024