Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Germanwings συνεχίζει την επέκταση του δικτύου της στη Νότια Ευρώπη και στην Ελλάδα

Η Germanwings συνεχίζει την επέκταση του δικτύου της στη Νότια Ευρώπη και στην Ελλάδα

Η γερμανική αεροπορική εταιρία Germanwings χαράζει πορεία προς έναν ακόμα προορισμό στην Ελλάδα. Από τον Ιούνιο του 2003, η Germanwings θα πρoσφέρει τακτικές πτήσεις μεταξύ του αεροδρομίου της Κολονίας/Βόννης και […]

Η γερμανική αεροπορική εταιρία Germanwings χαράζει πορεία προς έναν ακόμα προορισμό στην Ελλάδα<...>. Από τον Ιούνιο του 2003, η Germanwings θα πρoσφέρει τακτικές πτήσεις μεταξύ του αεροδρομίου της Κολονίας/Βόννης και της Αθήνας. Η πρώτη πτήση του “Olympia Express” θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Κολονίας/Βόννης στις 18 Ιουνίου 2003. Σε πρώτη φάση, η Germanwings θα κάνει τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, ενώ ήδη από την εταιρία πραγματοποιούνται τρεις πτήσεις την εβδομάδα προς τη Θεσσαλονίκη.

Η σύνδεση με την Ελλάδα είναι λογική συνέπεια της επέκτασης του δικτύου της εταιρίας στη νότια Ευρώπη. Η Germanwings προσφέρει ήδη τακτικές πτήσεις από Κολονία/Βόννη προς τη νότια Ευρώπη (Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία και Τουρκία). Οι νέες πτήσεις θα γίνονται με αεροσκάφη τύπου Airbus A320 του στόλου της Germanwings.

Ο Δρ. Joachim Klein, Γενικός Διευθυντής της Germanwings ανέφερε ότι: “Η Αθήνα είναι ένας σημαντικός σταθμός στην πορεία μας. Προωθούμε την Germanwings ως φθηνότερη εναλλακτική λύση για τακτικές πτήσεις που συνδέουν τη βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία με το νότο της Ευρώπης. Η προσφορά μας καλύπτει τόσο τα εκδρομικά όσο και τα επαγγελματικά ταξίδια στα οποία η ποιότητα, η άνεση και η άριστη σχέση ποιότητας-τιμής παίζουν σημαντικό ρόλο. Είμαστε βέβαιοι ότι η νέα μας προσφορά θα έχει μεγάλη απήχηση και ότι θα μπορέσουμε να αυξήσουμε τη συχνότητα των πτήσεων με προορισμό την Αθήνα το προσεχές έτος, εν όψει μάλιστα και των Ολυμπιακών Αγώνων”.

Η Germanwings είναι η πρώτη γερμανική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους. Προσφέρει πτήσεις από Κολονία/Βόννη προς Αθήνα, Βαρκελώνη, Βενετία, Βερολίνο, Βιέννη, Βουδαπέστη, Δρέσδη, Εδιμβούργο, Ζυρίχη, Θεσσαλονίκη, Κωνσταντινούπολη, Λισαβόνα, Λονδίνο (αεροδρόμιο Στάνστεντ), Μαδρίτη, Μιλάνο (αεροδρόμιο Μαλπένσα), Μπολόνια, Νίκαια, Παρίσι (αεροδρόμιο Σαρλ-ντε-Γκολ), Πράγα, Ρώμη και Σμύρνη (Izmir). Σε όλες τις πτήσεις διατίθεται ένας μεγάλος αριθμός θέσεων στις δύο κατηγορίες οικονομικών ναύλων με τιμές 19 και 29 ευρώ αντίστοιχα συμπεριλαμβανομένων των φόρων, ανεξάρτητα από τη εποχή και το δρομολόγιο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024