Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Germanwings συνεχίζει την επέκταση του δικτύου της στη Νότια Ευρώπη και στην Ελλάδα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 June 2003, 00:00

Η γερμανική αεροπορική εταιρία Germanwings χαράζει πορεία προς έναν ακόμα προορισμό στην Ελλάδα<...>

. Από τον Ιούνιο του 2003, η Germanwings θα πρoσφέρει τακτικές πτήσεις μεταξύ του αεροδρομίου της Κολονίας/Βόννης και της Αθήνας. Η πρώτη πτήση του “Olympia Express” θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Κολονίας/Βόννης στις 18 Ιουνίου 2003. Σε πρώτη φάση, η Germanwings θα κάνει τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, ενώ ήδη από την εταιρία πραγματοποιούνται τρεις πτήσεις την εβδομάδα προς τη Θεσσαλονίκη.

Η σύνδεση με την Ελλάδα είναι λογική συνέπεια της επέκτασης του δικτύου της εταιρίας στη νότια Ευρώπη. Η Germanwings προσφέρει ήδη τακτικές πτήσεις από Κολονία/Βόννη προς τη νότια Ευρώπη (Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία και Τουρκία). Οι νέες πτήσεις θα γίνονται με αεροσκάφη τύπου Airbus A320 του στόλου της Germanwings.

Ο Δρ. Joachim Klein, Γενικός Διευθυντής της Germanwings ανέφερε ότι: ”Η Αθήνα είναι ένας σημαντικός σταθμός στην πορεία μας. Προωθούμε την Germanwings ως φθηνότερη εναλλακτική λύση για τακτικές πτήσεις που συνδέουν τη βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία με το νότο της Ευρώπης. Η προσφορά μας καλύπτει τόσο τα εκδρομικά όσο και τα επαγγελματικά ταξίδια στα οποία η ποιότητα, η άνεση και η άριστη σχέση ποιότητας-τιμής παίζουν σημαντικό ρόλο. Είμαστε βέβαιοι ότι η νέα μας προσφορά θα έχει μεγάλη απήχηση και ότι θα μπορέσουμε να αυξήσουμε τη συχνότητα των πτήσεων με προορισμό την Αθήνα το προσεχές έτος, εν όψει μάλιστα και των Ολυμπιακών Αγώνων”.

Η Germanwings είναι η πρώτη γερμανική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους. Προσφέρει πτήσεις από Κολονία/Βόννη προς Αθήνα, Βαρκελώνη, Βενετία, Βερολίνο, Βιέννη, Βουδαπέστη, Δρέσδη, Εδιμβούργο, Ζυρίχη, Θεσσαλονίκη, Κωνσταντινούπολη, Λισαβόνα, Λονδίνο (αεροδρόμιο Στάνστεντ), Μαδρίτη, Μιλάνο (αεροδρόμιο Μαλπένσα), Μπολόνια, Νίκαια, Παρίσι (αεροδρόμιο Σαρλ-ντε-Γκολ), Πράγα, Ρώμη και Σμύρνη (Izmir). Σε όλες τις πτήσεις διατίθεται ένας μεγάλος αριθμός θέσεων στις δύο κατηγορίες οικονομικών ναύλων με τιμές 19 και 29 ευρώ αντίστοιχα συμπεριλαμβανομένων των φόρων, ανεξάρτητα από τη εποχή και το δρομολόγιο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top